hagerhof tinyhouse1

Rendiz start in samenwerking met Kinderboerderij Hagerhof en C3 Living met Wonen en Werken in de vorm van dagbesteding op één locatie. De Tiny Houses zijn geplaatst bij Kinderboerderij Hagerhof in Venlo en klaar voor verhuur vanaf 1 maart.

Zoek jij voor een kandidaat een zelfstandige woonruimte van ruim 30 m2 in de omgeving van Venlo?
Zoek je daarnaast een zinvolle invulling voor dagbesteding (WMO of WLZ) voor deze toekomstige bewoner in bijvoorbeeld de horeca of op de boerderij?
Dan is dit een unieke kans.

Zie je kansen voor een soortgelijk project op jouw locatie of in jouw regio?
We denken graag met je mee.

Meer informatie?
j.gubbels@rendiz.nl of 085-4898960

 

hagerhof tinyhouse2  hagerhof tinyhouse1

Nieuws

C3 Living

C3 Living ontwikkelt duurzame, betaalbare en flexibele huisvesting, creëert kansen voor mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt en biedt passende huisvesting voor iedere fase van het leven. De woonunits zijn gebaseerd op gebruikte zeecontainers die uitgerust worden met duurzame materialen en zonnepanelen. Zo ontstaat een verplaatsbare, duurzame woonunit die betaalbare huisvesting op maat mogelijk maakt.

Onze units zijn zeer breed inzetbaar, van kantoor tot hotel en van woning tot aan zorgfaciliteit. Onze units zijn zo ontworpen dat ze moeiteloos aangepast kunnen worden. Wij ontzorgen onze partners door vanuit een vraag op maat gemaakte oplossingen te ontwerpen. De kant- en klare C3 Living units maken sociale huisvesting mogelijk voor een realistische prijs. Ons motto is niet voor niets “If you can dream it, we can build it”.

 

Vacatures

C3 Living is een uniek bedrijf waar diverse groepen uit de samenleving elkaar ontmoeten. Dit houdt in dat ons team bestaat uit jonge mensen, oudere mensen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op dit moment zijn we op zoek naar:

  • Operationeel Directeur
  • Stagiaire marketing


Bekijk hier alle vacatures.

 

C3 Living
Inderdaad! We gaan we gewoon door met onze #crowdfunding voor #duurzaam #bouwen. Meer info op… https://t.co/06fihebM2N
C3 Living
RT @circulairvstgd: @SocEntNL @rendiznl @C3Living @Oneplanetcrowd @peterbroekmans bouw mee aan circulair en duurzaam wonen bereikbaar maken…
C3 Living
RT @SocEntNL: Crowdfund je mee? Duurzame en betaalbare 1-persoons woonunits @rendiznl @C3Living @Oneplanetcrowd https://t.co/xUFNtVPH3G htt…
Volg C3 Living op Twitter