hagerhof tinyhouse1

Rendiz start in samenwerking met Kinderboerderij Hagerhof en C3 Living met Wonen en Werken in de vorm van dagbesteding op één locatie. De Tiny Houses zijn geplaatst bij Kinderboerderij Hagerhof in Venlo en klaar voor verhuur vanaf 1 maart.

Zoek jij voor een kandidaat een zelfstandige woonruimte van ruim 30 m2 in de omgeving van Venlo?
Zoek je daarnaast een zinvolle invulling voor dagbesteding (WMO of WLZ) voor deze toekomstige bewoner in bijvoorbeeld de horeca of op de boerderij?
Dan is dit een unieke kans.

Zie je kansen voor een soortgelijk project op jouw locatie of in jouw regio?
We denken graag met je mee.

Meer informatie?
j.gubbels@rendiz.nl of 085-4898960

 

hagerhof tinyhouse2  hagerhof tinyhouse1

Nieuws

C3 Living

C3 Living ontwikkelt duurzame, betaalbare en flexibele huisvesting, creëert kansen voor mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt en biedt passende huisvesting voor iedere fase van het leven. De woonunits zijn gebaseerd op gebruikte zeecontainers die uitgerust worden met duurzame materialen en zonnepanelen. Zo ontstaat een verplaatsbare, duurzame woonunit die betaalbare huisvesting op maat mogelijk maakt.

Onze units zijn zeer breed inzetbaar, van kantoor tot hotel en van woning tot aan zorgfaciliteit. Onze units zijn zo ontworpen dat ze moeiteloos aangepast kunnen worden. Wij ontzorgen onze partners door vanuit een vraag op maat gemaakte oplossingen te ontwerpen. De kant- en klare C3 Living units maken sociale huisvesting mogelijk voor een realistische prijs. Ons motto is niet voor niets “If you can dream it, we can build it”.

 

Vacatures

C3 Living is een uniek bedrijf waar diverse groepen uit de samenleving elkaar ontmoeten. Dit houdt in dat ons team bestaat uit jonge mensen, oudere mensen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op dit moment zijn we op zoek naar:

  • Stagiaire marketing


Bekijk hier alle vacatures.

 

Facebook

di 23 april 2019 15:40

Onze collega's van C3 Living en maatschappelijke ondernemingen Rendiz en De Stijlfactorij zijn druk bezig met de voorbereidingen van het bouwen van tiny houses in Mozambique... https://bit.ly/2KXzyrE #c3living #tinyhouse #tinyhouses #woningbouw #afrika #africa #mozambique #woonunits #woningnood #rendiz #stijlfactorij #sociaalondernemen #maatschappelijk

 
ma 25 maart 2019 9:39

C3 Living (onderdeel van Rendiz) verscheept #woonunits naar #Mozambique. Op 15 april moeten de units in hoofdstad Maputo aankomen. Mozambique werd op 14 maart getroffen door #orkaan Idai, waardoor de volledige regio rond Beira werd verwoest. Ruim 600 duizend mensen hebben hulp nodig in het overstroomde gebied, zo meldt het Rode Kruis. Als basis voor de woningen worden #zeecontainers gebruikt. "Het is nog even de vraag of we via Maputo naar het #rampgebied kunnen rijden", vertelt Peter Broekmans van C3 Living. https://bit.ly/2YfjXWV Een mooie reportage van 1Limburg.

 
vr 22 maart 2019 12:46

#Vacature Rendiz zoekt: Operationeel #Directeur C3 Living, full time Positief en gedreven C3 Living ontwikkelt #duurzame, flexibele #huisvesting. #Circulair #ondernemen ligt ten grondslag aan de bouw en plaatsing van de #tinyhouses. C3 Living bedient exclusief de zakelijke markt. C3 Living wil verder groeien en een partner van formaat worden op het gebied van #tijdelijkehuisvesting. De nieuwe directeur is verantwoordelijk voor het optimaliseren van het productieproces, om zo groei binnen Nederland te realiseren. Verder is hij/ zij verantwoordelijk voor marketing- en verkoopplannen, #offertetrajecten, #strategischekeuzes en het verkrijgen van #leads en #prospects. Hij/ zij is een stevige strategische gesprekspartner met #lef en #inventiviteit die de #ambitie heeft C3 op de kaart te zetten. Kenmerken kandidaat: • Technisch onderlegd • Gedreven • Sociaal betrokken • Teamspeler • In staat buiten de bewandelde paden te kijken en te handelen De uitgebreide vacature staat op https://bit.ly/2WfKotO C3 Living is een onderdeel van Rendiz

 
vr 22 februari 2019 13:59

De C3 Living woningen bij Hagerhof zijn vanaf maart toegankelijk voor verhuur! Imme Titulaer, ervaringswerker bij het Zelfregiecentrum in #Venlo heeft een mooie samenvatting van haar rondleiding bij Rendiz en C3 Living gemaakt. https://www.linkedin.com/pulse/c3-living-you-can-dream-we-build-tiny-houses-uit-imme-titulaer/

 
wo 13 februari 2019 11:15

Wonen en dagbesteding combineren? Rendiz start in samenwerking met Hagerhof en C3 Living met #Wonen en #Werken in de vorm van #dagbesteding op één locatie. De #TinyHouses zijn geplaatst bij Kinderboerderij Hagerhof in Venlo en klaar voor verhuur vanaf 1 maart. Zoek jij voor een kandidaat een zelfstandige woonruimte van ruim 30m2 in de omgeving van Venlo? Zoek je daarnaast een zinvolle invulling voor dagbesteding (WMO of WLZ) voor deze toekomstige bewoner in bijvoorbeeld de horeca of op de boerderij? Dan is dit een unieke kans. Zie je kansen voor een soortgelijk project op jouw locatie of in jouw regio? We denken graag met je mee. Meer informatie? j.gubbels@rendiz.nl of 085-4898960.