1. MVO & Duurzaam
C3 Living werkt met vakmensen die samenwerken met mensen die een inhaalslag maken op de arbeidsmarkt, ook wel deelnemers genoemd. Slim (her)gebruik van duurzame materialen, zonne-energie, samenwerking met lokale partners en de productie met medewerking van onze deelnemers, maken C3 Living daarom een MVO-verantwoorde keuze. Bovendien streven we naar oplossingen met een zo laag mogelijke belasting voor het milieu.

2. Flexibel
Welke wensen en behoeften u ook heeft, de C3 Living oplossingen zijn zo uitgedacht dat ze binnen de parameters van onze ontwerprichtlijnen (wetgeving, constructieve vereisten e.d.) eenvoudig aangepast kunnen worden. We denken graag mee over maatwerkoplossingen nu en ook later mochten er aanpassingen nodig zijn.

Daarnaast zijn de C3 Living eenheden zeer mobiel en eenvoudig te verplaatsen. Dit zorgt voor flexibiliteit. Is er een (tijdelijke) vraag naar huisvesting van een bepaalde doelgroep, waarbij de vraag op termijn zal afnemen; biedt C3 Living uitkomst. De eenheden verplaatsen we dan naar een andere locatie.

3. Betaalbaar
Een belangrijk element in de realisatie van C3 Living oplossingen is dat ze bereikbaar blijven voor huisvesting in alle segmenten van de woningmarkt; voor zowel koop als huur. Onze oplossingen vallen ruim binnen de liberalisatiegrens en zijn dus zeer toegankelijk en betaalbaar.

Daarnaast kunnen de eenheden volledig gemeubileerd aangeleverd worden door onze partners. Zo ontzorgen we van ontwerp tot aan oplevering. De kant-en-klare woonunits maken (sociale) huisvesting mogelijk voor een realistische prijs.

4. SROI
Social Return On Investment. Dat is een belangrijke pijler bij C3 Living, onderdeel van Rendiz. We bieden mensen die een inhaalslag willen maken op de arbeidsmarkt (ook wel deelnemers genoemd) kansen en mogelijkheden. Door begeleiding, interne opleidingen en trainingen kunnen ze zich ontwikkelen en talenten ontdekken. Dit biedt hen werk, inkomen, structuur en een gevoel van waardevol bijdragen, ofwel waardevol geluk waar Rendiz voor staat. Iedere oplossing die C3 Living mag realiseren wordt door vakspecialisten en deelnemers vakkundig gebouwd en dat zorgt voor: waardevol huisvesten. Een project van C3 Living vervult dan ook in de meeste gevallen de volledige verplichting wat betreft de gestelde SROI.

Meer informatie?
Een bezichtiging inplannen bij onze bijzondere locaties in Panningen en Rotterdam, of een brochure met meer informatie over C3 Living ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Nieuws