De C3 Living woonunits zijn ontstaan uit de activiteiten van maatschappelijke onderneming Rendiz. Het bedrijf ontwikkelt projecten waarbij synergie ontstaat door het op de juiste wijze combineren van commerciële-, publieke- en zorgdiensten. De aangeboden diensten en producten versterken elkaar en hebben daardoor een groot bereik binnen een wijk, stad of regio.

Rendiz heeft op dit moment 20 operationele bedrijfsactiviteiten onder haar paraplu. Deze zijn actief vanuit verschillende locaties binnen Noord en Midden Limburg. Elk afzonderlijk project biedt allerlei mogelijkheden voor het ontwikkelen van talenten van mensen.

De eerste "bouwers" aan de C3 Living units waren dak- en thuislozen uit de regio. Huisvesting is een basisbehoefte voor ieder mens en zorgt voor een veilige omgeving. Een eigen veilige plek is essentieel in het proces om daklozen weer terug te kunnen brengen naar de samenleving. Door gesprekken met partners als woningcorporaties en zorginstellingen zijn de doelgroepen inmiddels uitgebreid met studenten, woningzoekenden onder de liberalisatiegrens, asielzoekers/statushouders en zorgbehoevenden.

Bekijk hier de pagina Veelgestelde vragen.

 

Meer informatie?

Een bezichtiging inplannen bij onze bijzondere locatie in Panningen of een brochure met meer informatie over C3 ontvangen? Neem contact met ons op via 085-4898963 of e-mail naar info@c3living.nl.

 

 

Nieuws