Duurzaam

Slim hergebruik van materialen, zonne-energie en productie door talenten maken C3 Living een verantwoorde keuze. In het ontwerp van onze units streven we naar een zo laag mogelijke belasting voor het milieu. Zo werken we samen met het C2C Expolab om het ontwerp van bijvoorbeeld een hotelvoorziening te inspireren op circulaire principes. We gaan daarbij verder dan materialisering en vertalen deze duurzame principes door naar o.a. gezondheidsvereisten en onze business case.

Flexibel

Woning, hotel, werkplek of zorgfaciliteit. Onze units zijn zo ontworpen dat ze moeiteloos aangepast kunnen worden. We werken met enkele standaardvarianten voor huisvesting, maar denken ook graag mee om oplossingen op maat vorm te geven. Daarnaast zijn onze units zeer mobiel en kunnen ze eenvoudig verplaatst worden. Dit zorgt ervoor dat beslissingen die doorgaans in het vastgoed permanente gevolgen hebben, nu flexibel opgelost kunnen worden. Denk daarbij aan het plaatsen van een aantal units in een wijk waar vraag is naar huisvesting voor senioren die niet graag verhuizen, maar een groot huis niet meer kunnen onderhouden. De C3 Living units bieden oplossingen om deze mensen toch te kunnen voorzien in hun woningbehoefte. Neemt de vraag af naar huisvesting? Dan kunnen de units verplaatst worden naar een volgende locatie.

Betaalbaar

Een belangrijk element in de realisatie van onze unit is dat ze bereikbaar blijven voor huisvesting in alle segmenten van de woningmarkt. Huidige huisvesting wordt voornamelijk met woningcorporaties gerealiseerd, onze units vallen ruim binnen de liberalisatiegrens en zijn dus zeer toegankelijk: ook voor gebruikers met een kleinere beurs. Daarnaast kunnen de units volledig gemeubileerd aangeleverd worden door De Stijlfactorij. Zo ontzorgen we van ontwerp tot aan oplevering onze partners. De kant- en klare C3 Living units maken sociale huisvesting mogelijk voor een realistische prijs.
 

Wordt u onze volgende partner? Neem dan contact met ons op.

Nieuws