Een (t)huis voor iedereen. Dat is mogelijk bij C3 Living. Voor een waardevol geluk, waar Rendiz als moederbedrijf van C3 Living voor staat, is een stabiele basis van essentieel belang. Een dak boven het hoofd is een belangrijke pijler voor een stabiele basis. C3 Living levert een bijdrage om het huidige woningtekort terug te dringen. We richten ons op de woningmarkt voornamelijk op mensen met een hulpvraag, daar Rendiz als organisatie met een sociaal hart mensen kansen biedt om een inhaalslag te maken op de arbeidsmarkt.

Comfortabel, betaalbaar en flexibel
C3 Living ontwerpt, bouwt en beheert, al dan niet samen met partners, comfortabele en betaalbare, flexibele woningen. We bieden woningen aan die onder de huursubsidiegrens liggen en bieden we u 4 zekerheden. Dit maakt het wonen in C3 Living woningen nog aantrekkelijker.

Woonproducten
C3 Living produceert standaard woningen met drie mogelijkheden qua oppervlakte:
1. Small, 18 m2
2. Basic, 26 m2
3. Plus, 35 m2

Afwijkende maten zijn in overleg mogelijk. Alle eenheden beschikken, indien gewenst, over een eigen keuken en badkamer. De eenheden voldoen aan het bouwbesluit en de SNF normen en per project wordt gekeken naar de beste oplossing wat betreft het installatiewerk voor koelen en verwarmen. Los van complete eenheden levert C3 Living ook prefab badkamers en halffabricaten, denk o.a. leidingwerk, wanden. We sluiten niet uit dat er in de toekomst andere onderdelen worden toegevoegd.

Bekijk alle projecten

Nieuws