[32 – 38 uur]
[Panningen]

Waardevol werken bij C3 Living
Bij C3 Living denken we niet in beperkingen, maar kijken naar mogelijkheden. Binnen een veilige omgeving werken we met plezier aan een thuis voor iedereen. Samen bouwen en ontwikkelen we modulaire woonoplossingen. Dat doen we met enthousiaste vakprofessionals en mensen die een inhaalslag maken op de arbeidsmarkt. Vanuit kennis en expertise, maar nog belangrijker; met een sociaal hart, creëren we kansen voor toekomstige bewoners en collega’s.  

 

Een gewoon best bijzondere functie als Senior Servicecoördinator  
Als Senior Servicecoördinator staan service en klantgerichtheid voor jou écht voorop. Jij ziet een servicemelding, hoe vervelend ook, als een kans om toegevoegde waarde te kunnen laten zien. Je komt niet in een gespreid bed terecht. Daarom verwachten wij dat jij naast het oppakken van complexe servicemeldingen tevens fungeert als vraagbaak voor je directe collega's. Jouw werkdagen zijn afwisselend en uitdagend; iedere dag weer bouw je aan het leveren van een nog betere service! 

Klanten zien jou als een prettig aanspreekpunt en iemand die snel de kern van een probleem helder weet te krijgen en pas tevreden is als de klant tevreden is. Collega’s zien jou als een capabele collega bij wie ze kunnen aankloppen voor raad en daad. Je werkt van nature zeer geordend en ziet het belang van een goede administratieve afhandeling. In drukke tijden weet jij goed je prioriteiten te stellen. 

Enkele voorbeelden van waardevolle taken die je gaat vervullen als  Senior Servicecoördinator: 

  • Je beantwoordt vragen, opmerkingen of klachten van klanten; 
  • Je zorgt voor een goede administratieve borging van al je activiteiten; 
  • Je analyseert de kern van een servicemelding en zorgt voor een adequate oplossing;
  • Je bewaakt actief de voortgang van een servicemelding, stuurt bij indien nodig en zorgt voor een prettige afhandeling met de (tevreden) klant; 
  • Je stelt een offerte op, op basis van de klantbehoefte;
  • Je denkt mee over de verdere ontwikkeling van onze serviceafdeling. 

Wat is waardevol werken bij C3 Living in de functie van Senior Servicecoördinator?

“Als Senior Servicecoördinator ligt jouw primaire uitdaging in zorgen voor klanttevredenheid. Iedere klant, hoe klein of groot de servicemelding ook, moet bij het laatste contact het gevoel hebben dat hij/zij uitermate correct en klantgericht geholpen is. In jouw rol krijg jij diverse servicemeldingen op je bordje en weet jij deze adequaat en naar volle tevredenheid van alle partijen af te handelen”. 

Dit maakt jou waardevol:

  • Jouw verbindende rol met oog voor mens en maatschappij; 
  • Uitdagingen om kunnen zetten naar kansen voor jezelf, de organisatie en onze eindgebruikers;
  • Een organisatorisch brein;
  • Persoonlijke kwaliteiten zoals: enthousiast, nieuwsgierig, verantwoordelijk, praktisch, communicatief, accuraat en secuur;
  • Je gaat op een doortastende en servicegerichte wijze te werk; 
  • Je beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau, relevante werkervaring, affiniteit met softwarepakketten en kennis van Office programma’s;
  • Je hebt een brede kennis en ervaring op het gebied van sanitair en/of technische installaties en hebt bij voorkeur enige kennis van de modulaire bouwwereld.  

Gewoon best bijzonder:

  • Salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform cao Metaal en Techniek – Technische installatietechniek.
  • Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Metaal & Techniek en reiskostenvergoeding.
  • 200 uur vakantieverlof bij een volledige werkweek van 38 uur.
  • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar, met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden.
  • Werken binnen een “thuisomgeving” waarin iedereen elkaar respecteert en waardeert. We nemen de tijd om projectopleveringen te vieren met elkaar.

C3 Living is onderdeel van Rendiz
Denken in mogelijkheden en ruimte geven aan mensen, dat is wat we bij Rendiz doen. Ruimte om te groeien en te bloeien, want iedereen is uniek en heeft een eigen verhaal. Door ruimte te geven aan onze mensen en hun verhalen ontstaat iets bijzonders. Daardoor gaan momenten, objecten en materialen leven.

Onze mensen werken met plezier, passie en respect voor elkaar. Dat voel én zie je terug. Een veilige, warme thuishaven waar we samen mooie dingen beleven. Een plek waar ieder op zijn of haar manier zichzelf kan ontwikkelen. Kijkend naar jou als persoon, jouw werkgeluk, jouw passie en ambitie. Daar is altijd ruimte voor. Op die manier ontstaan de mooiste dingen. Dat is voor ons waardevol werken.

 

Iets voor jou?
Stuur je CV én motivatiebrief naar personeelszaken@rendiz.nl.

Neem voor meer informatie over deze functie contact op met:

Aswin v/d Broek, info@c3living.nl

 

 

Nieuws