Sven Beijes is in de laatste fase van zijn opleiding tot middenkaderfunctionaris en loopt nu stage bij C3 Living. In deze blog neemt hij je mee in zijn ervaringen en vertelt hij je over zijn werkzaamheden, leermomenten en ambities.

Een afwisselende stage

Sven besteedt een groot deel van zijn stagetijd aan het maken van afstudeeropdrachten. Maar waar mogelijk voert hij ook werkzaamheden uit voor C3 Living. Zo leert hij de praktijk kennen en kan hij zijn opgedane kennis meteen toepassen.

C3 Living Sven Beijes 4 normaal

Waarom C3 Living?

Na een gerichte zoektocht naar een geschikte stageplek, kwam Sven bij C3 Living terecht. De klik was er al snel en na een positief gesprek kon hij aan de slag.

Leren in de praktijk

Sven vindt het werken bij C3 Living erg leuk. Hij kan hier zijn vaardigheden in de praktijk toepassen en leert tegelijkertijd veel nieuwe dingen over de woonmodules die C3 Living ontwikkelt.

Kennis en vaardigheden opgedaan

Tijdens zijn stage heeft Sven al veel geleerd over de woonmodules en badkamers van C3 Living. Ook heeft hij de werkwijze binnen het bedrijf goed leren kennen.

Toekomstplannen

Sven wil zich de komende tijd graag verder verdiepen in de woonmodules van C3 Living. Daarnaast wil hij nieuwe software leren die relevant is voor zijn vakgebied. Eerst richt hij zich echter op het afronden van zijn afstudeeropdrachten.

Een enthousiaste leerling

Uit Sven's verhaal blijkt dat hij enthousiast is over zijn stage bij C3 Living. Hij leert veel en vindt het leuk om in de praktijk aan de slag te gaan. We wensen Sven dan ook veel succes met de rest van zijn stage en met zijn verdere carrière!

C3 Living Sven Beijes 2 normaal