Bij C3 Living staat service hoog in het vaandel. Wij hebben de antwoorden op veelgestelde vragen reeds gebundeld om je snel van dienst te zijn. Vind je toch niet het antwoord op jouw vraag? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder.

Welke diensten biedt C3 Living?
C3 Living biedt oplossingen voor uitdagingen op het gebied van wonen, werken, zorgen, leren en recreĆ«ren. We kunnen voorzien in jouw vraag naar modulaire woningen, modulaire badkamers, recreatiewoningen, (mantel)zorgwoningen en educatieruimtes en noodlokalen. Wij werken samen met diverse partners waardoor we je kunnen graag ondersteunen van idee tot uitvoering. Dat kan op gebied van projectontwikkeling, financiering en het maken van de juiste keuzes. Onze eigen kernactiviteit is het bouwen van modulaire oplossingen.

Wat doet C3 Living aan maatschappelijk verantwoord ondernemen?
C3 Living is van oorsprong een onderneming met een sociaal hart en een onderdeel van Rendiz. In de productie werken vakprofessionals samen met mensen die een inhaalslag willen maken op de arbeidsmarkt. Daarnaast is er bewust gekozen voor circulaire en degelijke materialen om zo het milieu te ontlasten.

Voldoen de oplossingen van C3 Living aan het bouwbesluit?
De standaard oplossingen van C3 Living voldoen aan de eisen van het geldende (permanente) bouwbesluit. Ook voor de maatwerkoplossingen houden we rekening met de geldende eisen van het bouwbesluit.

Hoe flexibel zijn de oplossingen van C3 Living?
De standaard uitvoering van C3 Living is schakelbaar en stapelbaar. De standaard flexibele modulaireoplossingen van C3 Living zijn ook eenvoudig te verplaatsen en vervoeren.

Wat is de richtprijs voor oplossingen van C3 Living?
De oplossingen van C3 Living zijn divers en worden op basis van jouw wensen samengesteld, vandaar dat prijzen variĆ«ren. Informeer naar de prijzen voor de standaard oplossingen. 

Hoe kunnen C3 Living oplossingen gefinancierd worden?
Voor de financiering van C3 Living projecten zijn er los van koop, ook leaseconstructies. C3 Living werkt hiervoor samen met diverse leasepartijen waardoor er verschillende mogelijkheden zijn. 

Hoe zit het met de energie bij oplossingen van C3 Living?
De oplossingen van C3 Living zijn all-electric en niet voorzien van een gasaansluiting. Het energieverbruik is afhankelijk van de gebruiker. C3 Living biedt ook mogelijkheden voor het opwekken van energie.

Wat is de doorlooptijd van C3 Living?
De planning bespreken we met jouw. Afhankelijk van de planning kunnen we doorgaans snel leveren.

Hoe komen we in contact met C3 Living?
Een bezichtiging inplannen op onze bijzondere locaties in Panningen en Rotterdam, of een brochure met meer informatie over C3 ontvangen? Neem contact met ons op via 085-4898963 of e-mail naar info@c3living.nl.