De naam C3 Living staat letterlijk voor Creative Construction Concepts Living. We kunnen vele varianten bouwen. Uiteindelijk gaat het erom wat iemand ervan maakt binnen de muren van een C3 Living oplossing. Daarom kijken we verder dan ruimte en materialen, en dan tekenen en rekenen. Het gaat om het creëren van een prettige omgeving waarin het leven wint aan waarde doordat iemand fijn kan wonen, goed verzorgd wordt, geniet van een heerlijk moment of leert voor later. En dat is 'Gewoon Best Bijzonder'.

C3 Living is opgericht in 2015 als onderdeel van Rendiz; organisatie met een sociaal hart. Doordat we werken met mensen die een inhaalslag maken op de arbeidsmarkt, zagen we hoeveel behoeften er is naar huisvesting van deze doelgroep. Tevens zagen we een stijging in het aantal daklozen. Vanuit ons sociale hart, gaf dit voldoende aanleiding om C3 Living op te richten.

Team
Voor de mensen dáár bouwen we voor. En daar bouwen we mee! Ons team staat iedere dag klaar om er samen voor te zorgen dat na inventarisatie van de wensen en behoeften, de projecten tijdig en vakkundig worden opgeleverd. Bij C3 Living worden oplossingen gebouwd door vakprofessionals die samenwerken met mensen die een inhaalslag maken op de arbeidsmarkt. Dit zijn de mensen die het maken. 

Teamfoto 2022 2