Welke diensten biedt C3?
C3 biedt in de basis oplossingen voor uitdagingen op het gebied van wonen en verblijven. C3 biedt flexibele oplossingen voor wonen (C3 Living), recreatie (C3 Hospitality), zorg (C3 Care) en educatie (C3 Education). C3 kan op korte termijn voorzien in uw vraag naar flexwoningen (tiny houses), hotelkamers, recreatiewoningen, zorgwoningen en educatieruimtes en noodlokalen. C3 werkt samen met diverse partners waardoor we u graag ondersteunen van idee tot uitvoering. Dat kan op gebied van projectontwikkeling, financiering en het maken van de juiste keuzes. Onze eigen kernactiviteit is het bouwen van prefab oplossingen.

Wat doet C3 aan maatschappelijk verantwoord ondernemen?
C3 is van oorsprong een onderneming met een sociaal hart en een onderdeel van Rendiz. In de productie werken professionals samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast is er bewust gekozen voor circulaire en degelijke materialen om zo het milieu te ontlasten.

Voldoen de oplossingen van C3 aan het bouwbesluit?
De standaard oplossingen van C3 voldoen aan de eisen van het geldende bouwbesluit. Bij custommade projecten houden we rekening met de geldende eisen van het bouwbesluit.

Hoe flexibel zijn de oplossingen van C3?
De standaard uitvoering van C3 is schakelbaar en stapelbaar. De standaard flexwoningen van C3 Living zijn ook eenvoudig te verplaatsen en vervoeren.

Wat is de richtprijs voor oplossingen van C3?
De oplossingen van C3 zijn divers en worden op basis van uw wensen samengesteld, vandaar dat prijzen variëren. Een flexwoning (small) van C3 Living inclusief badkamer en keuken is er al vanaf  € 27.500 ex. BTW af fabriek.

Hoe kunnen C3 oplossingen gefinancierd worden?
Voor de financiering van C3 projecten zijn er los van koop ook leaseconstructies. C3 werkt samen met diverse leasepartijen waardoor er scherpe leaseconstructies aangeboden worden.

Hoe zit het met de energie bij oplossingen van C3?
De oplossingen van C3 zijn all-electric en niet voorzien van een gasaansluiting. Het energieverbruik is afhankelijk van de gebruiker. C3 biedt ook mogelijkheden voor het opwekken van energie.

Wat is de doorlooptijd van C3?
De planning bespreken we met u. Afhankelijk van de planning kunnen we doorgaans snel leveren. 

Hoe komen we in contact met C3?
Een bezichtiging inplannen bij onze bijzondere locatie in Panningen of een brochure met meer informatie over C3 ontvangen? Neem contact met ons op via 085-4898963 of e-mail naar info@c3living.nl.

 

 

 

 


.