[28 – 38 uur]
[Panningen]
[Stagevergoeding]

Waardevol werken bij C3 Living

Bij C3 Living denken we niet in beperkingen, maar kijken naar mogelijkheden. Binnen een veilige omgeving werken we met plezier aan een thuis voor iedereen. Samen bouwen en ontwikkelen we modulaire woonoplossingen. Dat doen we met enthousiaste vakprofessionals en mensen die een inhaalslag maken op de arbeidsmarkt. Vanuit kennis en expertise, maar nog belangrijker; met een sociaal hart, creëren we kansen voor toekomstige bewoners en collega’s. Dat is gewoon best bijzonder.

 

 

Een gewoon best bijzondere stageplek   

Als stagiair R&D ben jij volop bezig met technische en organisatorische voorbereiding van projecten. Jij ziet alles van het voortraject tot oplevering en deelt jouw bevindingen graag met het team van C3 Living. De focus ligt hierbij op onze woonmodules. Met de verschillende types woonmodules worden variërende projecten gerealiseerd.  

Vanwege een vol stroomnet zijn elektrische aansluitingen momenteel een uitdaging. 

Met behulp van een batterij en zonnepanelen kunnen meerdere woonmodules op een kleinverbruik aansluiting aangesloten worden. Wij willen graag onderzoek doen naar de mogelijkheden en kosten hiervan. 

Slimme software zou het inkopen en verbruik van stroom kunnen reguleren en ook een generator kan een tijdelijke oplossing zijn indien er nog geen aansluiting kan worden afgegeven. Aan de stagiair de taak om een duidelijk overzicht te genereren van de mogelijkheden en bijbehorende kosten/baten en voor- en nadelen bij een overbelast stroomnet. 

Dit maakt jou waardevol

  • Jouw verbindende rol met oog voor mens en maatschappij; 
  • Uitdagingen om kunnen zetten naar kansen voor jezelf, de organisatie en onze eindgebruikers;
  • Een rekenkundig en organisatorisch brein;
  • Persoonlijke kwaliteiten zoals: enthousiast, nieuwsgierig, praktisch, communicatief, accuraat en secuur;
  • Relevante HBO opleiding; 

 

Gewoon best bijzonder

  • Invulling van stage -uren en dagen in overleg;
  • Werken binnen een “thuisomgeving” waarin iedereen elkaar respecteert en waardeert. We nemen de tijd om successen te vieren met elkaar.
  • Een marktconforme stagevergoeding. 

 

Iets voor jou?

Stuur je motivatie en CV naar personeelszaken@rendiz.nl

Neem voor meer informatie over deze functie of werken bij C3 Living contact op met Peter Hanssen via p.hanssen@c3living.nl

Nieuws