Maastricht - Waardevol wonen

In opdracht van Studentenhuisvesting Maastricht hebben wij samen met partners huisvesting gerealiseerd voor studenten nabij de Universiteit van Maastricht. De 252 prefab studentenkamers van het type Compact zijn voorzien van een woon- en slaapkamer, keuken en sanitair. Deze woningen zijn in de zomer van 2020 opgeleverd. Studentenhuisvesting Maastricht zorgt samen met partners voor de verhuur en het beheer.

Maastricht kent een groeiende vraag naar betaalbare studentenkamers door een sterke groei van het aantal internationale studenten. Vanaf de start van het nieuwe schooljaar in september 2022 zijn hier derhalve 600 nieuwe studentenkamers bijgekomen.

Meer weten over flexibele huisvesting? Neem gerust contact met ons op. 

 

Geworteld binnen Rendiz

C3 Living is onderdeel van Rendiz; organisatie met een sociaal hart. Daarom bouwen we C3 Living oplossingen met mensen die een inhaalslag willen maken tot de arbeidsmarkt begeleid door vakmensen. Onder andere statushouders, (voormalige) daklozen, vroegtijdige schoolverlaters en mensen zonder of met beperkte startkwalificatie vinden hierdoor bij C3 Living een veilige omgeving waarbinnen ze winnen aan eigenwaarde. Naast het ontwikkelen van flexibele huisvesting is Rendiz ook actief in zorg en hospitality. De rode raad in alle activiteiten is het zien, benutten en ontwikkelen van potentieel. Van mensen en materialen. Daarmee creëert Rendiz een veilige omgeving waarbinnen mensen, momenten en gebouwen tot bloei komen en winnen aan waarde.