Voor C3 Living zijn wij op zoek naar een relatiemanager!

Ben jij een echte relatiemanager en heb je affiniteit met prefab bouwen en maatschappelijke impact? Weet jij zowel bestaande als nieuwe relaties te enthousiasmeren voor onze Prefab oplossingen met maatschappelijke impact waaronder woningen, leslokalen en badkamers en te binden aan onze sociale organisatie? Wie weet word jij onze nieuwe relatiemanager.

Waardevol huisvesten

C3 Living is opgericht in 2015 en is onderdeel van Rendiz; de organisatie met een sociaal hart. Bij Rendiz werken we met mensen die een inhaalslag maken op de arbeidsmarkt. Hier zagen we dagelijks hoeveel behoefte er is naar huisvesting voor deze doelgroep. Tevens zien we een stijging in het aantal daklozen. Vanuit ons sociale hart was dit voldoende aanleiding om C3 Living op te richten.

Voor die mensen, dáár bouwen we voor én mee. Want bij C3 Living werken vakmensen samen met mensen die een inhaalslag maken op de arbeidsmarkt. Vanuit een veilige omgeving bouwen zij aan een prettige omgeving. Voor zichzelf en voor een ander. Zo wint dus de mens, maatschappij en het milieu aan waarde. We werken immers met duurzame materialen en met lokale leveranciers. Kortom: Met C3 Living wordt waardevol wonen, zorgen, leren, en werken mogelijk. 

Jouw functie in het kort

Als relatiemanager bij C3 Living ben jij dé ambassadeur van onze Prefab oplossingen en bezoek je onze bestaande en nieuwe relaties. Je weet hen te overtuigen van de toegevoegde waarde van onze oplossingen en vergroot de bekendheid van C3 Living binnen de markt. Op deze manier stimuleer je maatschappelijke impact door het succesvol realiseren van onder andere woningen, badkamers en educatieruimtes.

Wat ga je doen als relatiemanager van C3 Living?

Als relatiemanager C3 Living weet je relaties te binden, onderhoud je relaties en bouw je deze verder uit. 

 • Je bent de ambassadeur van C3 Living en je hebt oog voor maatschappelijke impact
 • Je bouwt aan een relatiekring bestaande uit zorgorganisaties, educatieorganisaties, welzijnsorganisaties, aannemers en ontwikkelaars.
 • Daarnaast ga je op zoek naar nieuwe afzetkanalen. 
 • Je weet relaties te overtuigen van de toegevoegde waarde van onze oplossingen en je vergroot de bekendheid van C3 Living. 
 • Met jouw zakelijk inzicht volg je de ontwikkelingen in de markt en weet je hier op in te spelen. 
 • Ook ben je in staat om technische vragen van de klant te beantwoorden en verwijs je wanneer nodig naar de technisch adviseurs. 
 • Je zorgt voor bezoekrapportages en houdt een gedegen projectadministratie bij. 
 • Tot slot werk je nauw samen met onze collega’s en zie je toe op de operationele opvolging van de door jou afgesloten projecten
 • Uiteraard overhandig jij de sleutels aan de nieuwe bewoners!

Wat zoekt C3 Living in een relatiemanager?

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau
 • Daarnaast beschik je over uitgebreide sales-ervaring in de bouwbranche en aantoonbaar succes in duurzaam relatiebeheer. Ervaring in de sector is wenselijk. 
 • Ook beschik je over kennis van de bouwsector, de werking van de bouwketen inclusief de indirecte markt (o.a. voorschrijvers) en de geldende wet- en regelgeving. 
 • Je weet je weg te vinden met Microsoft Office en CRM.

Welke eigenschappen maken jou de ideale kandidaat?

 • Je bent assertief en ondernemend ingesteld. 
 • Daarnaast ben je communicatief vaardig en streef je te allen tijde naar een duurzame relatie met de klant.
 • Je bent een echte netwerker die deuren weet te openen. 
 • Tot slot beschik je over empathisch vermogen. 

Wat biedt C3 Living?

 • Een zelfstandige en dynamische functie binnen een ambitieus bedrijf
 • Marktconform salaris inclusief 25 vakantiedagen
 • Werkweek van gemiddeld 38 uur
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om zelf je dag in te delen
 • Regie over je loopbaan

Ben je enthousiast geworden over bovenstaande vacature? Stuur dan je cv en motivatie naar personeelszaken@rendiz.nl t.a.v. Sabrina Lackner. Vragen of graag meer informatie? Bekijk onze website www.c3living.nl of e-mail naar info@c3living.nl

 
Een goed begin van 2022!
 
Vorige week heeft ons team de laatste badkamer gebouwd voor project Bochum (Duitsland). In totaal hebben wij vanuit C3 Living 731 badkamers gerealiseerd voor een appartementencomplex in Bochum. Wij zijn trots op onze waardevolle medewerkers en dit succesvolle project!
 
Bijna 2 jaar geleden zijn we begonnen met de productie van prefab badkamers. In totaal hebben we ruim 1.500 badkamers opgeleverd voor woningen in o.a. Venlo, Lelystad, Sittard, Venray, Maastricht, Essen, Bochum en Roermond. Naast de oplevering van de 731 badkamers voor Bochum werken we ook hard aan de voorbereiding voor ruim 300 badkamers oor een nieuwbouwproject in Dordrecht.
 
731 badkamers LU

Met een knaller het jaar uit!

Aan de vooravond van 2022 hebben wij vanuit C3 Living prefab badkamers geproduceerd en geplaatst in een voormalig kantoorgebouw in Venlo. De voormalige kantoorruimte is omgebouwd naar diverse appartementen voor de 24-uurs voorziening van Moveoo. Moveoo voorziet met de 24-uurs voorziening mensen met een ondersteuningsvraag van onderdak. Wij zijn trots dat wij met dit project zowel direct als indirect bijdragen aan maatschappelijke impact. Wij willen Moveoo bedanken en veel succes wensen op deze locatie in Venlo.

Bij C3 Living bouwen wij naast volledige woningen, leslokalen en andere oplossingen sinds 2020 ook prefab badkamers. Inmiddels hebben we meer dan 1500 prefab badkamers geproduceerd die worden ingezet in zowel nieuwbouw als in bestaand vastgoed. De badkamers worden compleet of als bouwpakket geleverd. Het bouwpakket past door een normale deur waardoor de badkamer in iedere ruimte geplaatst kan worden.

Vacature Handige Harry voor service en onderhoud

C3 Living is onderdeel van de sociale onderneming Rendiz. C3 Living is een ambitieus bedrijf dat duurzame prefab oplossingen produceert en ontwikkelt, denk hierbij aan prefab woningen, leslokalen, zorgwoningen, badkamers etc. Inmiddels heeft C3 Living tientallen projecten gerealiseerd in voornamelijk Nederland en net over de grens in Duitsland. Voor de afdeling service en onderhoud zoeken we een handige Harry die zelfstandig op locatie storingen kan verhelpen en onderhoud kan uitvoeren. Het gaat hierbij om een allround functie met veel vrijheid en flexibiliteit: 3 of 4 dagen in de week is een optie, dus mocht je een dag minder willen werken dan is dat geen probleem.

Wat ga je doen?

 • Lokaliseren van storingen
 • Verhelpen van storingen
 • (preventief) onderhoud verrichten aan woningen en gebouwen
 • Incidenteel uithelpen bij productie

Wat vragen we?

 • Een gemotiveerde enthousiaste ambassadeur
 • Technische kennis
 • 2 rechter handen op het gebied van elektro, bouw en sanitair
 • In bezit van een geldig rijbewijs
 • Relevante werkervaring in de bouw of techniek waardoor je zelfstandig uitdagingen op kunt lossen
 • Een flexibele instelling

Wat bieden we?

 • Een uitdagende en afwisselende baan bij een waardevol bedrijf
 • Servicewagen, mobiele telefoon
 • Parttime of Fulltime dienstverband, uren bespreekbaar.
 • Een pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en salaris passende bij de functie
 • Een organisatie met een commercieel en maatschappelijk doel

Ben je enthousiast geworden over bovenstaande vacature? Stuur dan je C.V. en motivatie naar info@c3living.nl t.a.v. Joep Gubbels. Vragen of graag meer informatie? Info@c3living.nl

Na o.a. 1Limburg heeft nu ook SBS 6 (Hart van Nederland) een bezoek gebracht aan C3 Living/Rendiz in Panningen. Zij hebben bij ons een item opgenomen over de huidige uitdaging op de woningmarkt, en de oplossing die wij vanuit C3 Living bieden.

De uitdagingen op de huizenmarkt worden namelijk met de dag groter. Enorme wachtlijsten, overvolle AZC's en veel leed, zeer pijnlijk om te zien. De oplossing is simpelweg het creëren van meer huisvesting. Voorspellingen geven aan dat er na 2035 een overschot is aan woningen maar dat kan natuurlijk niemand met zekerheid zeggen. Wij pleiten daarom voor meer tijdelijke woningen en dus een aanpak voor deze enorme uitdaging.

In plaats van weken/maanden praten en vergaderen gaan wij, C3 Living, over tot actie. We produceren prefab woningen en badkamers op bestelling maar ook op voorraad zodat we snel kunnen leveren. Wij vragen betrokken instanties om ook door te pakken om zo nog meer leed te voorkomen en huisvesting met maatschappelijke impact te realiseren.

Bekijk via deze link https://lnkd.in/gqcSHUGy de late uitzendingen van 22 oktober 2021 terug. Na +- 9 minuten volgt het item over de woningnood.

In oktober plaatsten wij drie woningen op het terrein van zorgboerderij Ophovenerhof. Inmiddels zijn de woningen gereed gemaakt voor de nieuwe bewoners: drie jonge cliënten van deze zorgorganisatie. Omdat de woningen op het eigen terrein zijn geplaatst is er dag en nacht begeleiding in de buurt en kunnen de cliënten in een veilige omgeving zelfstandig wonen.

Wij zijn trots op deze oplevering en wensen de bewoners veel woonplezier toe!

#C3Living #Rendiz #Tinyhouse #Waardevolhuisvesten

 

Opslag-, bedrijfs- of productiehallen te huur bij de SIF in Panningen

Bij de SIF in Panningen staan twee hallen te huur. Hal 1 heeft een oppervlakte van 1200 m2 en hal 2 heeft een oppervlakte van 1600 m2. De hallen zijn recent voorzien van een nieuw geïsoleerd dak en ook in delen te huur.

Interesse in opslag-, bedrijfs of productieruimte bij de SIF in Panningen? Neem dan contact met ons op via sifhallen@rendiz.nl

#tehuur #productiehallen #SIFPanningen #opslaghallen #bedrijfshallen

 

Na o.a. 1Limburg heeft nu ook SBS 6 (Hart van Nederland) een bezoek gebracht aan C3 Living/Rendiz in Panningen. Zij hebben bij ons een item opgenomen over de huidige uitdaging op de woningmarkt, en de oplossing die wij vanuit C3 Living bieden.

De uitdagingen op de huizenmarkt worden namelijk met de dag groter. Enorme wachtlijsten, overvolle AZC's en veel leed, zeer pijnlijk om te zien. De oplossing is simpelweg het creëren van meer huisvesting. Voorspellingen geven aan dat er na 2035 een overschot is aan woningen maar dat kan natuurlijk niemand met zekerheid zeggen. Wij pleiten daarom voor meer tijdelijke woningen en dus een aanpak voor deze enorme uitdaging.

In plaats van weken/maanden praten en vergaderen gaan wij, C3 Living, over tot actie. We produceren prefab woningen en badkamers op bestelling maar ook op voorraad zodat we snel kunnen leveren. Wij vragen betrokken instanties om ook door te pakken om zo nog meer leed te voorkomen en huisvesting met maatschappelijke impact te realiseren.

Bekijk via deze link https://lnkd.in/gqcSHUGy de late uitzendingen van 22 oktober 2021 terug. Na +- 9 minuten volgt het item over de woningnood.

Hoi, ik ben Sander.

Sinds kort woon ik in een tiny house in Sittard. Ik ben blij dat ik deze kans heb gekregen, want het geeft mij de mogelijkheid om zelfstandiger te worden. Omdat de woning in de buurt van een zorgboerderij is geplaatst, is er altijd begeleiding in de buurt als het nodig is. Omdat ik door mijn beperking niet alles alleen kan, geeft dit mij een veilig gevoel.

Een tiny house is voor mij groot genoeg. Ik heb een leefruimte, slaapkamer, badkamer en keuken helemaal voor mezelf.  Hierdoor krijg ik vrijheid en ervaar ik toch de veiligheid.

Sander Tiny House

C3 Living zorgt voor huisvesting met maatschappelijke impact. We vinden het bijzonder waardevol dat we, in de huidige woningkrapte, dakloze Paul aan een woning hebben mogen helpen dankzij o.a. Rokus Loopik en Marnix Geus. 

Dat deed Marnix Geus ook niet in de winter van 2021, toen hij dakloze Paul in de Pijp in Amsterdam tegenkwam. Het is al even geleden en het had wat voeten in de aarde, maar gisteren mochten we Paul dan eindelijk ophalen in Zaanstad. Van het bedrag dat hij onze staat heeft gekost met die 6 maanden detentie hadden we veel meer mensen dan alleen Paul kunnen helpen. Evengoed, laten we het over Paul hebben: we hebben Paul gisteren naar zijn nieuwe huis van C3 Living in het zuiden van het land gebracht. Voor een nieuwe start. Een leven dat lijkt op dat van jou en mij. Een leven met een huis en een baan. Want dat heeft hij vandaag ook gefixt. Paul heeft nauwelijks een dag na zijn vrijlating gewoon een baan! Bijna alles waar hij midwinter 2021 op hoopte. (bericht van Rokus Loopik) 

Zorgen we samen voor nog meer huisvesting met maatschappelijke impact? We komen graag met u in contact. 

Nieuws