Op de voormalige scheepswerf van Verolme in Rotterdam worden sinds augustus 2022 in Hal F woonunits geassembleerd en vandaaruit getransporteerd naar de klant. C3 Living ontwikkelt duurzame, betaalbare en flexibele huisvesting, creëert kansen voor mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt en biedt passende huisvesting voor iedere fase van het leven. Zo ontstaat er een verplaatsbare, duurzame woonunit die betaalbare huisvesting op maat mogelijk maakt.

Vanwege de snelle groei en ontwikkeling is C3 Living op korte termijn op zoek naar: 

Elektricien

Timmerman

Loodgieter

Voor onze prefab productielocatie in Panningen zoeken we per direct een enthousiaste medewerker voor de technische installaties van onze woningen en prefab badkamers.  Heb jij kennis van technische installaties en heb je kennis van het bouwbesluit? Weet jij deze kennis ook nog eens te combineren met praktische oplossingen? Zoek je daarnaast ook nog waardevol werk? Dan ben jij degene die we zoeken! We zoeken een werkvoorbereider/vertaler van theorie naar praktijk. Iemand die de wet- en regelgeving omtrent installateis weet te vertalen naar praktische oplossingen voor onze woningen en badkamers. 

Interesse of meer info? Kom eens langs voor een vrijblijvende kennismaking. Neem contact met ons op 


Wij wensen iedereen een waardevol 2023 toe! We gaan ook in 2023 weer vol aan de slag met het realiseren van huisvesting voor verschillende doelgroepen en prefab badkamers.

Vanaf januari oftewel volgende week hebben we enkele C3 Living Plus Woningen beschikbaar voor de verhuur (korte en lange termijn) en verkoop. Heb je een (spoed) uitdaging op het gebied van huisvesting? Wij kunnen op zeer korte termijn leveren/plaatsen.

De woningen zijn volledig elektrisch en zijn voorzien van eigen keuken, sanitair, aparte slaapkamer en woonkamer. Interesse of meer info? www.c3living.nl of info@c3living.nl

 

C3 Living Plus Woning

Op 9 januari bezochten Gemeente LansingerlandDura Vermeer en woningcorporatie 3B Wonen de fabriek van C3 Living in Rotterdam. Daar is de productie gestart van 132 flexwoningen die worden geplaatst aan de Sporthoeklaan in Bergschenhoek.

Met deze waardevolle opdracht bouwen we aan woonkansen voor 150 Oekraïners in de vorm van langdurige opvang en voor 78 mensen die met spoed een woning zoeken. Woningbouwcorporatie 3B Wonen wordt eigenaar van de woningen en doet beheer en verhuur ervan. C3 Living maakt graag deel uit van dit team, de samenwerking tussen deze vier partijen maakt het mogelijk om het project op relatief korte termijn te realiseren.

De markt van C3 Living is volop in beweging en de vraag naar modulair bouwen neemt toe. Wij concentreren ons op het modulair bouwen van huisvesting met maatschappelijke impact. Los van woningen bouwen wij ook prefab badkamers voor bestaand en nieuw vastgoed vanuit onze productielocaties in Panningen en Rotterdam. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's met ervaring en jong talent. Staat jouw functie er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie naar info@c3living.nl

Wij zoeken momenteel ervaren technische mensen voor diverse functies.
Interesse in een baan bij C3 Living? Neem dan contact met ons op. 

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld


 

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carriere of zoek je juist een uitdagende stageplaats? Voor onze productielocaties in Panningen en Rotterdam zoeken we nieuwe collega's!

Wij zijn op zoek naar handige Harry's en technische talenten. Beschik je (nog) niet over de juiste opleiding? Geen punt, C3 Living ziet ook kansen voor zij-instromers!

Wij zoeken:

Ben je ZZP'er en heb jij in het voorjaar van 2023 nog ruimte in jouw planning? Ook als ZZP'er in de bouw-, electro- of installatietechniek mag je je altijd bij ons melden.

Neem contact met ons op via info@c3living.nl.

''We can come an end'' - Louis van Gaal, 2022

Net zoals deze legendarische uitspraak van Louis van Gaal dit WK, zijn ook wij ver gekomen bij de Lodewijk van der Grintenprijs, zelfs tot de finale. Met trots kijken we terug op deze waardevolle nominatie. Het was een mooi podium voor alle mensen van Rendiz, C3 Living, Peter Broekmans maar zeker ook Vivian Kersten. We gaan ook in 2023 weer vol energie aan de slag met waardevolle activiteiten.

Tijdens de feestelijke avond in de Maaspoort werd Erik Schnock (Healthcare Company) dinsdagavond uitgeroepen als winnaar van de Lodewijk van der Grinten Prijs 2022. Van harte gefeliciteerd Erik Schnock met deze waardevolle prijs!

Zoek je met spoed een woonruimte voor de korte of lange termijn? In totaal zijn er 5 nieuwe C3 Living Plus woningen beschikbaar voor de verkoop. Onze transportpartner staat klaar om ze naar de gewenste locatie te transporteren.

Deze prefab woningen kennen een afmeting van 1010 x 350 (+ 35 m2) en beschikken over een woonkamer, keuken, badkamer en aparte slaapkamer. Daarnaast is er een opstelplaats voor een wasmachine/droger. De woonunits zijn volledig elektrisch en hebben geen gasaansluiting nodig, hierdoor zijn ze ook snel te plaatsen. Een waardevolle buitenkans, aangezien er over het algemeen langere levertijden gelden voor deze woningen.

Interesse of meer info? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@c3living.nl of bel 085 489 8963.

 

 

''Niemand mag meer aan de kant staan'''

Na de publieke stemronde zijn er in totaal 5 kandidaten uitgekozen waaronder Rendiz, waardoor we kans maken op de titel Limburgs Ondernemer van het Jaar. Vivian Kersten en Peter Broekmans staan met Rendiz voor waardevol geluk voor iedereen. Want er is niets mooiers dan iemand tot zijn recht te zien komen.
 
Rendiz ziet, benut en ontwikkelt potentieel van mensen en materialen. Dat doen we met activiteiten op het gebied van zorg, dagbesteding, horeca, creatieve creaties en flexibele woonunits op vele plekken in Noord- en Midden Limburg. Rendiz creëert een veilige omgeving waarbinnen mensen, momenten en gebouwen tot bloei komen en winnen aan waarde.

Lees hier het artikel over de ambities van Vivian Kersten en Peter Broekmans geschreven door De Limburger.

Wij vinden dat iedereen recht heeft op een dak boven het hoofd, op waardevol wonen. Onze mensen bouwen verschillende vormen van flexibele huisvesting voor een mix aan doelgroepen waaronder studenten, statushouders, starters en vluchtelingen. Een minder bekende woonvorm is de zogenaamde “Skaeve Huse”, ook wel onconventioneel wonen genoemd. Deze bijzondere woonvorm is bedoeld voor mensen die in een rustige, prikkelarme omgeving willen wonen en daardoor niet in de reguliere woonwijk gehuisvest kunnen worden.

Begin 2023 leveren we de volgende “Skaeve Huse” op in Parkstad Limburg. Dit betreft een uniek project, de Tiny Houses voldoen namelijk aan het permanent bouwbesluit en aan de BENG eisen. Dit betekent dat ze permanent kunnen blijven staan. Naast de realisatie van de woningen hebben we met onze Perceelscan ook de mogelijkheid om in een voortraject kansrijke locaties in beeld te krijgen voor soortgelijke projecten.

Interesse? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

313504326 595552119032874 4106856982833534237 n

Nieuws