Bij C3 Living krijgen we dagelijks vragen over tijdelijke huisvesting. Binnen C3 Living streven we naar kwalitatieve goede huisvesting binnen een zo snel mogelijke productie/levertijd. Helaas komt deze periode niet altijd overeen met de gewenste urgentie. Om deze periode te overbruggen maken we indien gewenst gebruik van mobiele woningen oftewel mobile homes. De woningen zijn volledig ingericht, instap klaar en eenvoudig aan te sluiten (caravan aansluitingen).

Deze mobiele woningen zijn per dag, week, maand of bepaalde periode te huur. Ook verkoop is bespreekbaar. Interesse in deze spoedoplossing? info@c3living.nl

 • Afmetingen 7.30 m x 2,50 m
 • Woonkamer/keuken met koelkast, elektrische kookplaat etc.
 • Slaapkamer met opbergruimte
 • Badkamer voorzien toilet, douche en wastafel
 • Compleet ingericht

(Fulltime, standplaats Panningen)                 


Bouw jij met ons mee?

Is jouw passie het creëren van waardevolle huisvesting? En word jij blij van een breed scala aan werkzaamheden? Dan ben jij wellicht de Planontwikkelaar waar wij naar op zoek zijn!

Over C3 Living en Rendiz

Bij C3 Living realiseren we huisvesting met maatschappelijke impact en produceren we halffabricaten waaronder prefab badkamers.

C3 Living is opgericht in 2015 en onderdeel van Rendiz; organisatie met een sociaal hart. Doordat we werken met mensen die een inhaalslag maken op de arbeidsmarkt, zagen we hoeveel behoefte er was naar sociale huisvesting. Tevens zagen we een stijging in het aantal daklozen. Vanuit ons sociale hart, was dit aanleiding om C3 Living op te richten.

Waardevol huisvesten
Voor die mensen dáár bouwen we voor. Én daar bouwen we mee! Want bij C3 Living wordt gebouwd door vakmensen die samenwerken met mensen die een inhaalslag willen  op de arbeidsmarkt. Vanuit een veilige omgeving bouwen zij aan een prettige omgeving. Voor zichzelf en voor een ander. Zo wint dus de mens, maatschappij en milieu aan waarde. We werken immers met duurzame materialen en met lokale leveranciers.

De vraag naar tijdelijke huisvesting is enorm. Het team van C3 Living bouwt op onze opleidings- en productielocaties in Panningen en Rotterdam. We hebben veel in eigen beheer: van sanitair tot elektro en van timmerwerkzaamheden tot het plaatsen van kozijnen. Het team van C3 Living bestaat uit vakmensen en mensen die een inhaalslag willen maken op de arbeidsmarkt.

Ben jij toe aan een waardevolle stap in je carrière? 

Als Planontwikkelaar werk je aan uitdagende en diverse projecten op het gebied van huisvesten in verschillende projectfasen. Vanaf de ontwerpfase is het jouw verantwoordelijkheid om de integrale uitwerking van bouwprojecten te coördineren vanaf het programma van eisen tot en met de realisatie. Hierbij toets je de technische en financiële haalbaarheid, reduceer je faalkosten en risico’s en stel je sluitende overeenkomsten op. Daarnaast ben je als planontwikkelaar verantwoordelijk voor een tijdig definitief ontwerp, vergunningsaanvragen, bestekken, tekeningen, het opstellen van plantoetsen en het maken van risicoanalyses. Waar nodig schakel je deskundigen in en ondersteun je bij het maken van presentaties.

Een aantal dagelijkse zaken op een rijtje…

 • Verantwoordelijk voor de voortgang van het gehele proces dat eindigt met het verkrijgen van de benodigde vergunningen voor onze flex-wonen projecten
 • Verantwoordelijk voor het vertalen van het programma van eisen & haalbaarheid, tot aan het definitieve ontwerp
 • Verantwoordelijk voor de engineering van de projecten
 • Inventariseren van omgevingsfactoren, eventueel in samenwerking met adviseurs
 • Betrokken bij constructie- en materiaalkeuzes
 • Verantwoordelijk voor de oplevering van de projectdossiers waarmee de productie moeiteloos kan overgaan op de daadwerkelijke realisatie van de projecten

Wat maakt jou de ideale kandidaat?

 • Een afgeronde opleiding bouwkunde (hbo/wo)
 • Minimaal 5 jaar ervaring in de werkvoorbereiding/BIM- engineering of in een vergelijkbare rol bij een bouwbedrijf
 • Kennis en ervaring met vastgoed rekenen en investeringssystematiek.
 • Kennis van en ervaring met planontwikkeling en projectleiding.
 • Kennis van bouwregelgeving en regelgeving RO.
 • Kennis van methoden van risicoanalyses en risicobeheersing.
 • Kennis van projectadministratie. Op alle genoemde velden moet je de ontwikkelingen kunnen bijhouden. Dat geldt ook voor:
 • Maatschappelijke en marktontwikkelingen.
  • Vastgoedontwikkelingen (woonwensen, kosten, trends, grondzaken).
  • Wet- en regelgeving op gebied van projectontwikkeling, bouwen, milieu, materialen en bouwstoffen.
  • Technische ontwikkelingen
 • Je bent communicatief sterk, klachtgericht en flexibel en steekt je passie en enthousiasme niet onder stoelen of banken!

Wat bieden wij?

 • Een unieke werkplek in de SIF in Panningen
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om zelf je dag in te delen
 • Marktconform salaris
 • Een dynamische afwisselende baan
 • Volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief
 • De kans om samen met ons nieuwe ideeën te ontwikkelen!

Heb je al zin om aan de slag te gaan?!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vivian Kersten, v.kersten@rendiz.nl.

Solliciteren kan tot 15 augustus a.s. door je motivatiebrief en cv op te sturen t.a.v. de afdeling HR naar personeelszaken@rendiz.nl.  Alle reacties van vóór deze datum worden meteen in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vanaf juli 2022 opent C3 Living een nieuwe, tweede productielocatie in Rotterdam. Vanwege de krapte op de woningmarkt en de daaruit groeiende vraag naar prefab woningen (Tiny houses) is ervoor gekozen om een tweede productielocatie te openen. De nieuwe productielocatie bevindt zich in een markante hal op de voormalige scheepswerf van Verolme in de wijk Oud-IJsselmonde. De prefab woningen die in en rondom de randstad geplaatst worden, worden hierdoor dichterbij hun eindbestemming geproduceerd.

Locatie Rotterdam

De productielocatie in Rotterdam biedt 2.380 m2 bedrijfsruimte met ca 950 m2 entresol. Op dit moment wordt de hal gereed gemaakt voor productie. De eerste werknemer is aangenomen en de sollicitatiegesprekken met de aanpakkers en deelnemers zijn inmiddels ingepland. In de productielocatie in Rotterdam worden prefab woningen gebouwd van het type compact, standaard en plus. Naar verwachting start de productie van de eerste woningen (type plus) begin augustus 2022.

 

Vanwege de huidige krapte op de woningmarkt is het van belang om de prefab woningen snel te bouwen. Door de woningen in de productielocatie (prefabricage) te bouwen wordt de snelheid gewaarborgd. De doorlooptijd van de eerste woning die in Rotterdam gebouwd wordt neemt naar verwachting twee weken in beslag. De uiteindelijke productietijd per woning ligt rond de vijf werkdagen.

De productie wordt opgestart met medewerking van NPRZ (Nationaal Programma Rotterdam Zuid), hiermee krijgt een groot aantal toekomstige (her)starters uit de omgeving een opleiding en werkervaring aangeboden op de productielocatie van C3 Living in Rotterdam. Als sociaal ondernemer bouwt C3 Living niet alleen aan flexibele woningen, maar ook aan carrières. Bij de productie van de flexibele woningen streeft C3 Living naar oplossingen met een zo laag mogelijke belasting voor mens en milieu.

C3 Living groeit

Deze uitbreiding van C3 Living heeft geen invloed op de werkzaamheden en productie van de prefab badkamers en woningen in Panningen. Wij blijven samenwerken met onze gebruikelijke leveranciers en gewaardeerde collega’s. Met de opening van de nieuwe productielocatie in Rotterdam breiden we ook ons leveranciersnetwerk en personeelsbestand (in en rondom Rotterdam) verder uit en verkorten we het proces tot plaatsing van de prefab woningen.

Werken bij C3 Living in Rotterdam?

Net zoals in Panningen, worden ook de woningen in Rotterdam gebouwd door mensen die een inhaalslag maken op de arbeidsmarkt (ook wel deelnemers genoemd) onder begeleiding van ervaren vakkrachten. Deze mannen en vrouwen worden weer werkfit gemaakt. Dit leidt tot een mooi dienstverband binnen C3 Living, Rendiz of een doorstroom naar werkgevers uit de regio. Werkzoekenden kunnen zich melden via onze website, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Wilt u iemand met een inhaalslag op de arbeidsmarkt detacheren?

Binnen C3 Living is in de basis voor iedereen plek die een inhaalslag wil maken op de arbeidsmarkt. Een deel van het personeel dat door ons wordt opgeleid stroomt door naar het bedrijfsleven in en rondom Rotterdam om vervolgens plaats te maken voor nieuw personeel die op hun beurt weer werkfit worden gemaakt.

Onderdeel van Rendiz

C3 Living is opgericht in 2015 en is onderdeel van Rendiz; organisatie met een sociaal hart. Doordat we werken met mensen die een inhaalslag maken op de arbeidsmarkt, zagen we hoeveel behoeften er was naar huisvesting van deze doelgroep. Tevens zagen we een stijging in het aantal daklozen. Vanuit ons sociale hart, gaf dit voldoende aanleiding om C3 Living op te richten.

De naam C3 Living staat letterlijk voor Creative Construction Concepts Living. We kunnen iedere droom bouwen. Uiteindelijk gaat het erom wat iemand ervan maakt binnen de muren van een C3 Living oplossing. Daarom kijken we verder dan ruimte en materialen, en dan tekenen en rekenen. Het gaat om het creëren van een prettige omgeving waarin het leven wint aan waarde doordat iemand fijn kan wonen, goed verzorgd wordt, geniet van een heerlijk moment of leert voor later.

Meer informatie? Neem contact op met info@c3living.nl en wij helpen u graag.

 

Productielocatie Rotterdam 2

Wij zijn blij te mogen vertellen dat wij met de initiatieven van Rendiz zijn toegelaten tot het register van de Code Sociale Ondernemingen. Bij de organisaties die zijn opgenomen in het CSO register kan iedereen – van consument tot overheid, en van medewerker tot investeerder – zien dat het, tot diep in de vezels van de bedrijfsvoering, gaat om een sociale onderneming.

Wij zetten ons in om de arbeidsparticipatie te verbeteren voor mensen met een inhaalslag op de arbeidsmarkt. Meer weten over onze aanmelding en welke impact we maken? Kijk hier op onze website en hier op de website van de Code Sociale Ondernemingen.

Wij zijn supertrots om te mogen vertellen dat Peter Broekmans, oprichter van o.a. Rendiz, vandaag een lintje heeft mogen ontvangen tijdens de #lintjesregen.
 
Peter heeft het lintje uitgereikt gekregen voor het opzetten van de sociale ondernemingen van #Rendiz (samen met Vivian Kersten) en De Fabriek in Maasbree. Daarnaast is Peter betrokken bij de Verkeerstuin in Maasbree en al twaalf jaar voorzitter van de Stichting #VVV-Venlo Foundation. Daarvoor was Peter zes jaar adviseur van het Wereldpaviljoen in Steyl.
 
Peter en Vivian zijn in 2009 met elkaar in contact gekomen. Beide wilden ze iets gaan betekenen voor mensen die aan de zijlijn staan. Dit doen ze inmiddels al bijna 12,5 jaar met de overtuiging ‘Iedereen doet ertoe, maar er moeten wel plekken zijn waar mensen zich kunnen ontwikkelen.’
 
Dat in het jubileumjaar van Rendiz Peter ook nog wordt onderscheiden als lid in de Orde van Oranje-Nassau maakt ons supertrots!

 

Koninklijke Onderscheiding Peter

 

 

Skaeve Huse is een bijzondere woonvorm bedoeld voor bewoners die moeite hebben met wonen in een standaard woonomgeving. De bewoners van Skaeve Huse zijn over het algemeen individualisten die zich niet kunnen of willen aanpassen in hun omgeving en het beste gedijen met ruimte om zich heen. We faciliteren in zowel de projectorganisatie als de realisatie van de woningen. Indien gewenst denken we ook graag mee bij de invulling. C3 Living heeft op dit moment meerdere Skeave Huse in voorbereiding.

Daarnaast hebben we zelf ook enkele Skeave Huse in beheer om een nog beter beeld te krijgen van het beheer en de doelgroep. Bij C3 Living streven we naar waardevol wonen voor iedereen dus ook voor deze mensen. C3 Living is geworteld binnen Rendiz en vanuit Rendiz Zorg hebben we ervaring met deze doelgroep.

De voordelen van Skaeve Huse:

 • Skaeve Huse kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het verminderen van burenoverlast in woonbuurten.
 • Op de nieuwe locaties leveren de bewoners niet of nauwelijks overlast op voor de aangrenzende buurt, mits een afstand van minimaal 75 à 100 meter in acht wordt genomen en een visuele afscheiding wordt aangebracht 
 • Bewoners van Skaeve Huse waarderen deze vorm van huisvesting positief: zij komen tijdelijk tot rust door een stabiele woonsituatie en de ruimte die zij hebben om hun afwijkende leefstijl te leven; bijna de helft
  knapt ook duidelijk op in gedrag.
 • Er is dus sprake van een win-win situatie: zowel de overlastgevers zelf als hun buren hebben baat bij deze oplossing.
 • Betrokken hulpverleners, woningcorporaties en gemeenten zijn eveneens positief gestemd over de experimenten.

Bron: Platform 31

De aanhoudende situatie in Oekraïne zorgt ook in Nederland voor een toestroom van mensen die behoefte hebben aan huisvesting. Wij ervaren steeds meer interesse vanuit diversen gemeentes aan tijdelijke huisvesting voor deze mensen. Naast dat wij maatwerk bouwen geheel naar wens, hebben wij ook diverse prefab woningen op voorraad staan die wij op korte termijn kunnen leveren.

Wij denken graag met u mee aan de gewenste oplossing. Neem contact met ons op voor meer informatie.

In de zomer van 2020 hebben we 252 #prefab studentenkamers opgeleverd in Maastricht in opdracht van Studentenhuisvesting Maastricht. Vanaf de start van het nieuwe schooljaar op 1 september 2022 komen hier 600 nieuwe studentenkamers bij. De studentenkamers zijn van het type compact en voorzien van een woon- en slaapkamer, keuken en sanitair.

 

Studenten maastricht

Ben jij een aanpakker met de juiste proactieve houding. Werk je momenteel bijvoorbeeld voor een uitzendbureau en wil je weer direct bij een bedrijf in dienst? Of werk je buiten in weer en wind en wil je graag binnen werken? Misschien heb je een tussenjaar van school en wil je gewoon lekker met je handen werken en uren maken? Dan ben jij degene die we zoeken. Wij zijn bij C3 Living namelijk op zoek naar een:

Aanpakker/productiemedewerker

 

Ben jij toe aan een waardevolle stap in je carrière?

Je draait mee in de productie, dus we vinden het belangrijk dat je beschikt over twee rechter handen en technisch inzicht. Ervaring en/of een opleiding is gewenst maar niet noodzakelijk. Samen met je team bouw je aan prefab oplossingen dus naast collegiaal ben je ook een echte aanpakker. Het werk is niet moeilijk, maar het is wel belangrijk dat het goed gebeurt.

Over C3 Living en Rendiz

Bij C3 Living realiseren we huisvesting met maatschappelijke impact en produceren we halffabricaten waaronder prefab badkamers.

C3 Living is opgericht in 2015 en onderdeel van Rendiz; organisatie met een sociaal hart. Doordat we werken met mensen die een inhaalslag maken op de arbeidsmarkt, zagen we hoeveel behoefte er was naar sociale huisvesting. Tevens zagen we een stijging in het aantal daklozen. Vanuit ons sociale hart, was dit aanleiding om C3 Living op te richten.

Waardevol huisvesten
Voor die mensen dáár bouwen we voor. Én daar bouwen we mee! Want bij C3 Living wordt gebouwd door vakmensen die samenwerken met mensen die een inhaalslag willen op de arbeidsmarkt. Vanuit een veilige omgeving bouwen zij aan een prettige omgeving. Voor zichzelf en voor een ander. Zo wint dus de mens, maatschappij en milieu aan waarde. We werken immers met duurzame materialen en met lokale leveranciers.

De vraag naar tijdelijke huisvesting is enorm. Het team van C3 Living bouwt op onze opleidings- en productielocatie in Panningen. We hebben veel in eigen beheer: van sanitair tot elektro en van timmerwerkzaamheden tot het plaatsen van kozijnen. Het team van C3 Living bestaat uit vakmensen en mensen die een inhaalslag willen maken op de arbeidsmarkt. Ter versterking van ons team zoeken we collega’s die gewoon lekker willen werken in onze prefab afdeling in Panningen.

Een aantal dagelijkse zaken op een rijtje;

 • Je werkt samen met collega’s aan de realisatie van voornamelijk prefab badkamers
 • We produceren grote aantallen badkamers, herhalingswerk maar met roulatie per afdeling. Bijv casco’s in elkaar zetten, sanitair installeren, buizen op maat maken, elektro etc.
 • Je controleert het werk en gaat voor de beste kwaliteit.
 • In overleg met het team kom je tot de juiste technisch oplossing en leren jullie van elkaar.


Wat bieden wij?

 • Een unieke werkplek in Panningen
 • Marktconform salaris
 • Een dynamische afwisselende baan
 • Een contract van 38 uur per week (ma – do van 08.00 – 17.00 uur en vrijdag van 08.00 – 14.45 uur)
 • Volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief
 • De kans om samen met ons nieuwe ideeën te ontwikkelen. Binnen C3 Living staat leren en ontwikkelen van collega’s voorop.

Heb je al zin om aan de slag te gaan?!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joep Gubbels, info@c3living.nl.

Solliciteren kan tot en met 1 maart door je motivatiebrief en cv op te sturen t.a.v. Nancy Verhoef naar personeelszaken@rendiz.nl.

Kijk voor meer informatie op www.c3living.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Unieke Kans: Veelzijdige coach met technische achtergrond


Ben jij een aanpakker met de juiste proactieve houding en technische kennis. Ben je maatschappelijk betrokken, coach je graag mensen, heb je twee rechter handen en vind je het leuk om in een creatieve omgeving te werken? Lees dan snel verder want wij zijn bij C3 Living op zoek naar:

Een coach met oog voor mensen en passie voor techniek.

Over C3 Living en Rendiz

Bij C3 Living realiseren we huisvesting met maatschappelijke impact en produceren we halffabricaten waaronder prefab badkamers. We hebben inmiddels projecten gerealiseerd op het gebied van wonen (bijv woningen voor studenten, starters, zorgbehoevende en statushouders), leren (Kinderdagverblijven, leslokalen, trainingslocaties), werken (kantoren) en recreatie (B&B’s, vakantiewoningen).

C3 Living is opgericht in 2015 en onderdeel van Rendiz; organisatie met een sociaal hart. Doordat we werken met mensen die een inhaalslag maken op de arbeidsmarkt, zagen we hoeveel behoefte er was naar sociale huisvesting. Tevens zagen we een stijging in het aantal daklozen. Vanuit ons sociale hart, was dit aanleiding om C3 Living op te richten.

Waardevol huisvesten
Voor die mensen dáár bouwen we voor. Én daar bouwen we mee! Want bij C3 Living wordt gebouwd door vakmensen die samenwerken met mensen die een inhaalslag willen  op de arbeidsmarkt. Vanuit een veilige omgeving bouwen zij aan een prettige omgeving. Voor zichzelf en voor een ander. Zo wint dus de mens, maatschappij en milieu aan waarde. We werken immers met duurzame materialen en met lokale leveranciers. Kortom: met C3 Living wordt waardevol wonen, zorgen, leren, recreëren en werken mogelijk.

De vraag naar tijdelijke huisvesting is enorm. Het team van C3 Living bouwt op onze opleidings- en productielocatie in Panningen. We hebben veel in eigen beheer: van sanitair tot elektro en van timmerwerkzaamheden tot het plaatsen van kozijnen. Het team van C3 Living bestaat uit vakmensen en mensen die een inhaalslag willen maken op de arbeidsmarkt. Ter versterking van ons team zoeken we een coach die meedraait in de productie en daarnaast de mensen uit leer/werkentrajecten coacht bij hun ontwikkeling.

Ben jij toe aan een waardevolle 2e stap in je carrière?  

Je draait mee in de productie, dus we vinden het belangrijk dat je beschikt over twee rechter handen en technisch inzicht. Samen met je team bouw je aan prefab oplossingen dus naast collegiaal ben je ook een echte aanpakker, initiatiefrijk, creatief en handel je pro-actief.

Je werkt samen met mensen uit leer/werktrajecten die je coach in hun ontwikkeling. Daarom beschik je over maatschappelijke betrokkenheid en heb je oog voor de mens. Omdat iedere dag anders is ben jij flexibel en kan je ieder moment schakelen naar wat op dat moment nodig is. Jouw positieve houding, coachende vaardigheden en luisterend oor helpen je collega’s op weg naar een waardevolle toekomst.

Een aantal dagelijkse zaken op een rijtje;

 • Je coacht en begeleidt mensen bij werkzaamheden, bijvoorbeeld bij het op maat zagen van hout.
 • Je werkt samen met collega’s aan de realisatie van een woning.
 • Je controleert het werk en gaat voor de beste kwaliteit.
 • In overleg met het team kom je tot de juiste technisch oplossing en leren jullie van elkaar.
 • Je biedt een luisterend oor naar collega’s en staat in contact met het hele team.


Wat bieden wij?

 • Een unieke werkplek in Panningen
 • Marktconform salaris
 • Een dynamische afwisselende baan
 • Een contract van 32 - 38 uur per week. 
 • Volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief
 • De kans om samen met ons nieuwe ideeën te ontwikkelen. Binnen C3 Living staat leren en ontwikkelen van de coach en collega’s voorop.

Heb je al zin om aan de slag te gaan?!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joep Gubbels, info@c3living.nl.

Solliciteren kan tot en met 15 augustus door je motivatiebrief en cv op te sturen t.a.v. Nancy Verhoef naar personeelszaken@rendiz.nl.  

Kijk voor meer informatie op www.c3living.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.