Peter Broekmans en Vivian Kersten richtten in 2009 Rendiz op; een sociale onderneming waarbinnen mensen met een inhaalslag tot de arbeidsmarkt tot bloei kunnen komen. Met meerdere concepten zoals het runnen van horecalocaties, dagbesteding, het bouwen van modulaire oplossingen -waaronder woningen- en het maken van waardevolle creaties, is er voor ieder persoon een passende werk- of leerplek.

C3Living 2 of 55 groot

De geboorte van C3 Living

In 2015 organiseerde Rendiz een congres over dakloosheid in de regio waarbij het grote tekort aan huurwoningen uiteraard ook aan bod kwam. Het viel ze op dat de doelgroep waarmee zij werken juist diegene zijn die terecht komen in een sociale huurwoning. En omdat zij als geen ander weten dat als je iemand een woning geeft, mogelijk een groot gedeelte van andere problemen ook opgelost wordt, was één en één al snel twee. “Wij gaan prefab woningen en badkamers bouwen voor én met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt!” Het idee voor C3 Living was geboren.

Ieders aandeel is belangrijk

We zitten aan tafel met Joep Gubbels, sinds 2019 verantwoordelijk voor C3 Living, locatie Panningen. “Na de oprichting in 2016 is C3 Living enorm gegroeid. We zijn van 3 á 4 medewerkers naar zo’n 35 collega’s gegaan. Samen bouwen we prefab woningen en badkamers. Ieders aandeel is daarbij belangrijk. Zonder de op maat gezaagde leiding van de een, kan de ander geen wc installeren. Als hier een project wordt afgerond dan heeft elke collega eraan bijgedragen. Dat maakt ons bedrijf zo bijzonder, de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het eindproduct en het werken met elkaar. Ongeacht achtergrond, leeftijd of talent.”

Een gezonde balans

Ongeveer de helft van de medewerkers van C3 Living maakt een inhaalslag op de arbeidsmarkt. Denk aan zij-instromers, statushouders, vroegtijdige schoolverlaters of mensen met een arbeidsbeperking. De andere helft beheerst het vak. “Zo houden we een gezonde balans tussen mensen die geschoold zijn of over werkervaring beschikken en mensen die begeleiding nodig hebben. Onze ervaren krachten nemen nieuwe collega’s onder de vleugels en leiden ze intern op totdat ze hun taak zelfstandig uit kunnen voeren. Daarna doen zij weer hetzelfde bij nieuwe collega’s.”

C3Living 11 of 55

Steeds een stapje verder

Als leidinggevende probeert Joep zijn bedrijf voor iedereen toegankelijk te maken. “Onze projecten en onderdelen zijn gesorteerd op kleur, zodat iedereen weet welk materiaal bij welke opdracht hoort. Ook hebben we eenvoudig en moeilijker werk, zodat iemand laag in kan stappen en vervolgens door kan groeien. Daarnaast krijgen collega’s die dat nodig hebben één keer per week taalles. De voertaal op de vloer is Nederlands en met negen nationaliteiten in dienst is het Nederlands bijspijkeren geen overbodige luxe. Maar veiligheidstrainingen bieden we juist ook in het Arabisch aan, omdat we zeker willen weten dat iedereen het begrijpt. Ook ondersteunen we onze mensen en helpen we ze op weg met bijvoorbeeld de belastingaangifte of het invullen van gemeenteformulieren. En bij de lunch op vrijdag -deze krijgen medewerkers van ons- bieden we tegenwoordig ook halal frikandellen aan. Zo helpen we elkaar steeds een stapje verder en zorgen we ervoor dat iedereen zich hier thuis voelt.”

Aanwas van collega’s

Op de vraag waar Joep in de huidige arbeidsmarkt zoveel collega’s vandaan haalt antwoordt hij stellig. “Ik wil graag iets betekenen voor een ander en heb daarom nauw contact met bijvoorbeeld gemeenten in de regio en UWV. Zij reiken ons regelmatig kandidaten aan. Maar er zijn ook jongeren van bijvoorbeeld Het Bouwens of Sint Lucas die met C3 Living in aanraking komen omdat ze vanuit school een project voor ons doen. En we zetten natuurlijk ook gewoon vacatures uit en staan op banenmarkten. Statushouders bezoeken ons bedrijf vaak vanuit de gemeente of ze komen via-via hier. Dat was ook het geval bij Zidane en Achmed.

Werk maakt alles beter

Zidane studeerde in Syrië voor ingenieur, toen hij moest vluchten voor de oorlog. “Als ik in mijn eigen land was gebleven dan was ik nu waarschijnlijk overleden of zat ik in de gevangenis. In Nederland is het veilig. Ik ben enorm blij met mijn baan bij C3 Living. Hier krijg ik de kans om de Nederlandse taal te ontwikkelen en dat is nodig om ergens een nieuw bestaan op te bouwen. Taal is de sleutel tot een land, dé manier om snel en fijn met mensen in contact te komen. Groeien in taal is de eerste stap naar een mooie toekomst. Daarnaast geeft deze baan mij vrijheid. Door mijn loon ben ik in staat om zelf dingen te kopen en eigen keuzes te maken.” Zidane heeft inmiddels een jaarcontract, zijn A1 en A2 diploma gehaald én is geslaagd voor zijn rijbewijs. “Ik zou alle statushouders adviseren om zo snel mogelijk aan het werk te gaan, want als je werk hebt dan gaat alles beter.”

Iedereen respecteert elkaar

Die boodschap deelde Zidane ook met Achmed, die hij kent van taalles. “Ik heb mijn verhaal aan Achmed verteld en hem daarmee de motivatie gegeven om ook te gaan werken.” Joep vult aan: “Zidane kwam laatst naar me toe en vroeg of we een plekje hadden voor een vriend van hem. Hoewel de jongen in kwestie van oorsprong journalist is en dus weinig tot geen technische kennis heeft, had hij wel de wil om te werken. Zijn motivatie was genoeg voor mij om hem aan te nemen. Op de werkvloer heeft Zidane hem de fijne kneepjes van het vak geleerd.” Achmed: “Ik ben C3 Living heel dankbaar. Mijn werk is ontspannend. Ik ben bezig met het monteren en installeren van bijvoorbeeld toiletten en wastafels, heel leerzaam. En de collega’s zijn erg aardig. Iedereen respecteert elkaar en we mogen zelfs zingen onder werktijd! Er hangt hier een hele positieve ‘vibe’ die mij elke dag weer energie geeft. Werken is zoveel beter dan leven van een uitkering. Ik merk dat ritme en structuur belangrijk voor mij zijn en doordat ik nu mijn eigen geld verdien kan ik ook sparen voor de toekomst.”

Bronvermelding

C3 Living - Statushouders bouwen prefab woningen en badkamers - WSP Noord-Limburg. (2023b, september 5). WSP Noord-Limburg. https://www.wspnoordlimburg.nl/ervaringsverhalen/c3_living_statushouders_bouwen-prefab_woningen_en-badkamers/

C3 Living is een ambitieus bedrijf dat duurzame modulaire woonoplossingen ontwikkelt en produceert. Een onderneming met een sociaal hart en zeer betrokken in het sociale domein. Onze vak professionals werken samen met mensen die een inhaalslag maken op de arbeidsmarkt, denk hierbij aan jongeren, statushouders en zij-instromers. Hiermee creëren we kansen voor toekomstige bewoners én voor onze collega’s, en dat is gewoon best bijzonder.

Voor onze locaties in Panningen en Rotterdam zoeken we een:

Veiligheidsspecialist Waardevol Wonen

Als Veiligheidsspecialist ben je actief in alles wat te maken heeft met Veiligheid, Gezondheid, Werkgeluk (Welzijn) en Milieu (VGWM). Je bent een belangrijke schakel in het vergroten van het veiligheidsbewustzijn van jouw collega’s. Je krijgt in deze afwisselende functie te maken met het maken van beleid en het verder inpassen van de veiligheidscultuur binnen de organisatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van het beleid. Een zelfstandige functie waarin je een actieve bijdrage levert aan de ondersteuning van collega’s bij alle voorkomende VGWM-vraagstukken. Daarnaast ga jij je ook bezighouden met de Wet Kwaliteitsborging. Het betreft een functie waarin je zowel op kantoor als op locatie werkzaam bent.

Wat maakt jouw werk bijzonder? Collega Mariska (Hoofd Facilitaire dienst) vertelt: “Als Veiligheidsspecialist zorg je ervoor dat jouw collega’s veilig kunnen werken. Je staat nauw in contact met kwaliteitsinspecteurs/keuringsinstanties en collega’s van alle afdelingen. Zo kunnen we iedere dag veilig werken aan woonoplossingen voor verschillende (bijzondere) doelgroepen. Een waardevol (t)huis creëren voor nieuwe bewoners, dat is waar je het voor doet.”

Jij zoekt een rol waarin je de regie kunt pakken. Hierbij zit je bovenop het beleid, zorg je voor open communicatie met alle betrokkenen en leg je verantwoordelijkheden waar ze thuis horen. Je bent zelfstandig en werkt ook goed in teamverband. Je komt te werken in een hecht team van collega’s. Op een hulpvaardige en betrokken manier werken we respectvol samen, we staan altijd voor elkaar klaar om even te sparren of iets te delen. 

Jouw belangrijkste taken:

 • Je wordt ambassadeur van C3 Living, je hebt net als ons oog voor mens en maatschappij;
 • Je draagt zorg voor de veiligheidsstructuur binnen de organisatie;
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, controleren en coördineren van project specifieke RI&E en V&G-deelplannen;
 • Je zorgt voor het opstellen, beheren en actualiseren van beleidsdocumenten m.b.t. VGWM (handboeken, bedrijfsregelingen, noodplannen en andere KAM-gerelateerde documenten);
 • Je bent aanspreekpunt voor de kwaliteitsinspecteurs/keuringsinstanties;
 • Je bent verantwoordelijk voor de bedrijfscertificeringen (VCA en ISO);
 • Je geeft advies aan de directie;
 • Je creëert draagvlak voor VGWM binnen de organisatie;
 • Je houdt controles en inspecties op onze locaties, op de bouwplaats en organiseert toolboxmeetings;
 • Je draagt zorg voor de registratie, analyse en onderzoeken van (bijna) ongevallen;
 • Je registreert en houdt de administratie bij omtrent het gehele VGM-beleid.

Dit ben jij:

 • Jij bent een enthousiaste, nieuwsgierige en praktische gesprekspartner voor alle betrokkenen;
 • Je werkt accuraat, secuur en je bent een teamplayer;
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en neemt initiatief;
 • Je hebt relevante werkervaring en kennis van het KAM systeem;
 • Je bent tenminste in het bezit van passende mbo opleiding;
 • Je hebt kennis van en ervaring met intern auditen;
 • Je hebt kennis van en ervaring met het beheer en beheersing van processen;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.

Wij bieden jou:

 • Salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform cao Metaal en Techniek – Technische installatietechniek;
 • Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Metaal & Techniek en reiskostenvergoeding;
 • Een parttime of fulltime dienstverband voor 28 tot 38 uur, afhankelijk van jouw voorkeur;
 • 200 uur vakantieverlof bij een volledige werkweek van 38 uur;
 • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar, met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden;
 • Je werkplek is op ons kantoor in Panningen. Periodiek ben je werkzaam op onze productielocatie in Rotterdam of de verschillende bouwplaatsen;
 • Fijne collega’s om mee samen te werken en van te leren.

Zorgen wij straks samen voor waardevolle huisvesting waar bewoners zich thuis kunnen voelen?    

Neem het initiatief en stuur jouw motivatie en werkervaring voor 1 oktober a.s. naar personeelszaken@rendiz.nl t.a.v. Nancy Verhoef of bel 077-382 3850 en kies voor C3 Living.

C3 Living is een ambitieus bedrijf dat duurzame prefab oplossingen produceert en ontwikkelt, hiermee creëren we kansen, voor de bewoners maar ook voor onze mensen. Daarom zijn we in de kern best bijzonder. We realiseren vooral prefab woningen en prefab badkamers in Panningen en Rotterdam. Onze woningen worden op locatie geplaatst in verschillende vormen en zijn flexibel inzetbaar. C3 Living is een onderneming met een sociaal hart en zeer betrokken in het sociale domein. Binnen C3 Living werken we los van de onze professionele vakmensen ook met mensen met een inhaalslag op de arbeidsmarkt, denk hierbij aan jongeren, statushouders en zij-instromers. Wil jij jezelf ontwikkelen en waardevol zijn voor de medemens? Lees dan onderstaande vacature snel verder!

Werkvoorbereider modulaire oplossingen C3 Living Panningen 

Als werkvoorbereider modulaire oplossingen ben je veel bezig met de modulaire oplossingen van C3 Living. We richten ons hierbij voornamelijk op woningen maar ook educatie- en kantoorgebouwen behoren tot de oplossingen van C3 Living. Je vertaalt samen met de opdrachtgever en het team de wensen naar een slim ontwerp.  Als werkvoorbereider ben jij volop bezig met technische, bouwkundige en organisatorische vraagstukken. Van idee tot uitwerking en van tekening tot realisatie, dus ook een stukje inkoop. Samen met een team van 3 collega werkvoorbereiders werken we aan waardevolle projecten. Natuurlijk is ervaring handig maar deze vacature is ook geschikt voor starters! 

Wij vragen: 

 • Je bent in het bezit van een relevante mbo-diploma
 • Je bent handig met AutoCAD 
 • Je zorgt voor de juiste tekeningen en voorbereidingen 
 • Je hebt oog voor de medemens
 • Je werkt accuraat, secuur je bent een teamplayer 
 • Je draagt samen met de inkoop zorg voor de gewenste materialen 
 • Je bent stressbestendig en kan initiatief nemen
 • Je gaat materiaalbewust en milieubewust met materialen om
 • Je bent intern en extern het aanspreekpunt voor je eigen projecten

Wij bieden: 

 • Fijne functie binnen cao technisch installatiebedrijf
 • Functie waar ruimte is voor creativiteit 
 • Het betreft een functie van 30 – 38 uur in de week 
 • Je werkt binnen een gezonde en groeiende onderneming met een bijzonder werkklimaat 
 • Mogelijkheden tot groei op diverse onderdelen/gebieden
 • Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je vakgebied 
 • Een pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden passende bij je functie 
 • Een organisatie met een commercieel en maatschappelijk doel 

Ben je enthousiast geworden over bovenstaande vacature? Stuur dan een kort bericht inclusief je werkervaring voor 1 oktober naar personeelszaken@rendiz.nl t.a.v. Nancy Verhoef Jeucken of bel 077-382 3850 en ga voor C3 Living. 

C3 Living is een ambitieus bedrijf dat duurzame prefab oplossingen produceert en ontwikkelt, hiermee creëren we kansen, voor de bewoners maar ook voor onze mensen. Daarom zijn we in de kern best bijzonder. We realiseren vooral prefab woningen en prefab badkamers in Panningen en Rotterdam. Onze woningen worden op locatie geplaatst in verschillende vormen en zijn flexibel inzetbaar. C3 Living is een onderneming met een sociaal hart en zeer betrokken in het sociale domein. Binnen C3 Living werken we los van de onze professionele vakmensen ook met mensen met een inhaalslag op de arbeidsmarkt, denk hierbij aan jongeren, statushouders en zij-instromers. Ben je een starter en wil jij jezelf ontwikkelen en waardevol zijn voor de medemens? Lees dan onderstaande vacature snel verder!

Werkvoorbereider C3 Living Panningen 

Als werkvoorbereider modulaire oplossingen ben je veel bezig met de modulaire oplossingen van C3 Living. We richten ons hierbij voornamelijk op woningen maar ook educatie- en kantoorgebouwen behoren tot de oplossingen van C3 Living. Je vertaalt samen met de opdrachtgever en het team de wensen naar een slim ontwerp.  Als werkvoorbereider ben jij volop bezig met technische, bouwkundige en organisatorische vraagstukken. Van idee tot uitwerking en van tekening tot realisatie, dus ook een stukje inkoop. Samen met een team van 3 collega werkvoorbereiders werken we aan waardevolle projecten. 

Wij vragen: 

 • Je bent in het bezit van een relevante MBO diploma
 • Je bent handig met AutoCAD 
 • Je zorgt voor de juiste tekeningen en voorbereidingen 
 • Je hebt oog voor de medemens
 • Je werkt accuraat, secuur je bent een teamplayer. 
 • Je draagt samen met de inkoop zorg voor de gewenste materialen 
 • Je bent stressbestendig en kan initiatief nemen
 • Je gaat materiaalbewust en milieubewust met materialen om
 • Je bent intern en extern het aanspreekpunt voor je eigen projecten

Wij bieden: 

 • Fijne startersfunctie binnen CAO technisch installatiebedrijf
 • Functie waar ruimte is voor creativiteit en groei
 • Het betreft een functie van 30 – 38 uur in de week 
 • Je werkt binnen een gezonde en groeiende onderneming met een bijzonder werkklimaat 
 • Mogelijkheden tot groei op diverse onderdelen/gebieden
 • Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je vakgebied 
 • Een pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden passende bij je functie 
 • Een organisatie met een commercieel en maatschappelijk doel 

Ben je enthousiast geworden over bovenstaande vacature? Stuur dan een korte motivatie en C.V.  voor 1 oktober naar personeelszaken@rendiz.nl t.a.v. Nancy Verhoef Jeucken of bel 077-382 3850 en ga voor C3 Living. 

 

C3 Living is een ambitieus bedrijf dat duurzame modulaire woonoplossingen ontwikkelt en produceert. Een onderneming met een sociaal hart en zeer betrokken in het sociale domein. Onze vak professionals werken samen met mensen die een inhaalslag maken op de arbeidsmarkt, denk hierbij aan jongeren, statushouders en zij-instromers. Hiermee creëren we kansen voor toekomstige bewoners én voor onze collega’s, en dat is gewoon best bijzonder.

Voor onze locatie in Panningen zoeken we een:

Commercieel Specialist Waardevol Wonen

Als Commercieel Specialist ben jij dé ambassadeur van onze modulaire oplossingen en ben je actief in het hart van onze organisatie. Je wordt enthousiast van het genereren van nieuwe leads en het binden van potentiële opdrachtgevers. Je vindt razendsnel de weg binnen ons netwerk, jij bent een kenner, ziet kansen en grijpt ze met twee handen aan. Je bouwt in deze afwisselende sales functie aan een relatiekring bestaande uit gemeenten, woningcorporaties, zorgorganisaties, onderwijsorganisaties, welzijnsorganisaties, aannemers en ontwikkelaars. Daarnaast ga je op zoek naar nieuwe afzetkanalen. Je weet relaties te overtuigen van de toegevoegde waarde van onze oplossingen en je vergroot de bekendheid van C3 Living. Met jouw zakelijk en sociaal inzicht volg je de ontwikkelingen in de markt en weet je hier op in te spelen. Ook ben je in staat om technische vragen van klanten te beantwoorden en overleg je wanneer nodig met je technische collega’s.

Wat maakt jouw werk bijzonder? Collega Joep (Eindverantwoordelijke C3 Living Panningen) vertelt: “Als Commercieel Specialist sta je aan de start van alle waardevolle projecten. Je staat in nauw contact met opdrachtgevers en collega’s van andere afdelingen. Het blijft mooi om iedere dag samen te werken aan woonoplossingen voor verschillende (bijzondere) doelgroepen. Een waardevol (t)huis creëren voor nieuwe bewoners, dat is waar je het voor doet.”

Jij zoekt een rol waarin je initiatief kunt nemen. Hierbij zit je bovenop acquisitie, zorg je voor open communicatie met alle betrokkenen en leg je verantwoordelijkheden waar ze thuis horen. Je bent zelfstandig en werkt ook goed in teamverband. Je komt te werken in een hecht team van collega’s. Op een hulpvaardige en betrokken manier werken we respectvol samen, we staan altijd voor elkaar klaar om even te sparren of iets te delen.

Jouw belangrijkste taken:

 • Je wordt ambassadeur van C3 Living, je hebt net als ons oog voor mens en maatschappij;
 • Je draagt samen met collega’s zorg voor (koude) acquisitie, bewaakt leads en kansrijke tenders;
 • Je behandelt inkomende telefoontjes en e-mail berichten;
 • Je bent intern en extern aanspreekpunt voor leads en nieuwe projecten;
 • Je bewaakt lopende leads en nieuwe opdrachten aan de hand van ons CRM-systeem;
 • Je zorgt voor de juiste acties op het juiste moment aan de hand van CRM, input van collega’s of opdrachtgevers;
 • Je zorgt voor een correcte administratieve verwerking van offertes;
 • Je draagt zorg voor goede overdracht naar verdere projectontwikkeling.

Dit ben jij:

 • Jij bent een enthousiaste, nieuwsgierige en praktische gesprekspartner voor alle betrokkenen;
 • Verbinden is voor jou belangrijk, je voelt je goed als schakel tussen potentiële opdrachtgevers en projectontwikkeling;
 • Je werkt accuraat, secuur en je bent een teamplayer;
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en neemt initiatief;
 • Je bent communicatief vaardig en streeft te allen tijde naar een duurzame relatie met de opdrachtgever;
 • Je bent een echte netwerker die deuren weet te openen;
 • Je hebt relevante werkervaring, kennis van (modulaire) bouwprojecten en aantoonbaar succes in duurzaam relatiebeheer;
 • Je bent tenminste in het bezit van passende mbo/hbo diploma;
 • Je kunt overweg met de Office programma’s en kennis van Exact is een pré;
 • Je hebt ervaring met calculatie- en organisatorische taken;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.

Wij bieden jou:

 • Salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Metaal en Techniek – Technische installatietechniek;
 • Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Metaal & Techniek en reiskostenvergoeding;
 • Een parttime of fulltime dienstverband voor 28 tot 38 uur, afhankelijk van jouw voorkeur;
 • 200 uur vakantieverlof bij een volledige werkweek van 38 uur;
 • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar, met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden;
 • Je werkplek is op ons kantoor in Panningen. Periodiek kun je in overleg werken op onze locatie in Rotterdam;
 • Fijne collega’s om mee samen te werken en van te leren.

Zorgen wij straks samen voor waardevolle huisvesting waar bewoners zich thuis kunnen voelen?

Neem het initiatief en stuur jouw motivatie en werkervaring voor 1 oktober a.s. naar personeelszaken@rendiz.nl t.a.v.Nancy Verhoef of bel 077-382 3850 en kies voor C3 Living.

C3 Living is een ambitieus bedrijf dat duurzame modulaire woonoplossingen ontwikkelt en produceert. Een onderneming met een sociaal hart en zeer betrokken in het sociale domein. Onze vak professionals werken samen met mensen die een inhaalslag maken op de arbeidsmarkt, denk hierbij aan jongeren, statushouders en zij-instromers. Hiermee creëren we kansen voor toekomstige bewoners én voor onze collega’s, en dat is gewoon best bijzonder.

Voor onze locatie in Panningen zoeken we een:

Projectregisseur Waardevol Wonen

Als Projectregisseur ben je actief in (koude) acquisitie, tenders en voorbereidingsfase van modulaire woningbouwprojecten. Je krijgt in deze afwisselende functie te maken met zeer variërende projecten qua omvang en inhoud, van (zorg) woningen voor maatschappelijke doelgroepen tot de uitbreiding van een school of woonkansen voor starters op de woningmarkt.

Wat maakt jouw werk bijzonder? Collega Loes (Projectregisseur) vertelt: “Als regisseur waardevol wonen zorg je voor de vertaalslag van een eerste aanvraag naar de oplevering van een woonproject. Het blijft mooi om iedere dag samen met opdrachtgevers en collega’s te werken aan woonoplossingen voor verschillende (bijzondere) doelgroepen. Een waardevol (t)huis voor nieuwe bewoners, dat is waar je het voor doet.”

Jij zoekt een rol waarin je de regie kunt pakken. Hierbij zit je bovenop de procedures, zorg je voor open communicatie met alle betrokkenen en leg je verantwoordelijkheden waar ze thuis horen. Je bent zelfstandig en werkt ook goed in teamverband. Je komt te werken in een hecht team van collega’s. Op een hulpvaardige en betrokken manier werken we respectvol samen, we staan altijd voor elkaar klaar om even te sparren of iets te delen. 

Jouw belangrijkste taken:

 • Je wordt ambassadeur van C3 Living, je hebt net als ons oog voor mens en maatschappij;
 • Je draagt samen met collega’s zorg voor (koude) acquisitie, bewaakt leads en kansrijke tenders;
 • Je bent intern en extern aanspreekpunt voor nieuwe en lopende projecten; 
 • Benodigde werkzaamheden vanaf voorbereidingsfase tot een overdracht aan de uitvoering bewaak je aan de hand van ons CRM systeem;
 • Je zorgt voor de juiste acties op het juiste moment aan de hand van CRM, input van collega’s of opdrachtgevers;
 • Je coördineert de voorbereiding van te ontwikkelen projecten, van eerste overleggen tot begrotingen, van ontwerpfase tot vergunningaanvraag;
 • Je brengt in kaart wat de eisen en behoeften voor de huisvesting zijn en vertaalt dit naar een programma van eisen waar collega’s verder mee aan de slag kunnen;
 • Je draagt zorg voor goede overdracht van de projecten naar de uitvoering.

Dit ben jij:

 • Jij bent een enthousiaste, nieuwsgierige en praktische gesprekspartner voor alle betrokkenen;
 • Verbinden is voor jou belangrijk, je voelt je goed als schakel tussen projectontwikkeling en uitvoering;
 • Je werkt accuraat, secuur en je bent een teamplayer;
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en neemt initiatief;
 • Je hebt relevante werkervaring en kennis van (modulaire) bouwprojecten;
 • Je bent tenminste in het bezit van passende mbo/hbo opleiding;
 • Je kunt overweg met de Office programma’s en kennis van Exact is een pré;
 • Je hebt Ervaring met calculatie- en organisatorische taken;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.

Wij bieden jou:

 • Salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Metaal en Techniek – Technische installatietechniek;
 • Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Metaal & Techniek en reiskostenvergoeding;
 • Een parttime of fulltime dienstverband voor 28 tot 38 uur, afhankelijk van jouw voorkeur;
 • 200 uur vakantieverlof bij een volledige werkweek van 38 uur;
 • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar, met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden;
 • Je werkplek is op ons kantoor in Panningen. Periodiek kun je in overleg werken op onze locatie in Rotterdam;
 • Fijne collega’s om mee samen te werken en van te leren.

Zorgen wij straks samen voor waardevolle huisvesting waar bewoners zich thuis kunnen voelen?    

Pak die regie, stuur jouw motivatie en werkervaring voor 1 oktober a.s. naar personeelszaken@rendiz.nl t.a.v. Nancy Verhoef of bel 077-382 3850 en kies voor C3 Living.

C3 Living is een ambitieus bedrijf dat duurzame modulaire woonoplossingen ontwikkelt en produceert. Een onderneming met een sociaal hart en zeer betrokken in het sociale domein. Onze vak professionals werken samen met mensen die een inhaalslag maken op de arbeidsmarkt, denk hierbij aan jongeren, statushouders en zij-instromers. Hiermee creëren we kansen voor toekomstige bewoners én voor onze collega’s, en dat is gewoon best bijzonder.

Voor onze locatie in Panningen en Rotterdam zoeken we een:

Technisch Inkoper

Als Technisch Inkoper ben je in het centrale punt van de projectorganisatie, je faciliteert de inkoop van alle materialen voor onze modulaire woningbouw- en badkamerprojecten. Van dakafwerking tot toiletpot en van PV panelen tot aan de binnendeuren. Je beheert levertijden en financiële afwikkeling. Je combineert in deze afwisselende functie, inkoop met waardevolle maatschappelijke impact.

Wat maakt jouw werk bijzonder? Collega Tigo (Werkvoorbereider) vertelt: “Als Technisch inkoper zorg je in samenwerking met projectmanagement en de werkvoorbereiding, voor de inkoop van alle materialen. Je staat in nauw contact met alle afdelingen, dat maakt dat je iedere dag samen met opdrachtgevers en collega’s kunt werken aan woonoplossingen voor verschillende (bijzondere) doelgroepen. Een waardevol (t)huis voor nieuwe bewoners, dat is waar je het voor doet.”

Jij zoekt een rol waarin je de regie kunt pakken. Hierbij zorg je voor open communicatie met alle betrokkenen en leg je verantwoordelijkheden waar ze thuis horen. Je bent zelfstandig en werkt ook goed in teamverband. Je komt te werken in een hecht team van collega’s. Op een hulpvaardige en betrokken manier werken we respectvol samen, we staan altijd voor elkaar klaar om even te sparren of iets te delen.

Jouw belangrijkste taken:

 • Je wordt ambassadeur van C3 Living, je hebt net als ons oog voor mens en maatschappij;
 • Je zorgt voor inkoop en tijdige levering van de benodigde materialen;
 • Je bent intern en extern aanspreekpunt voor lopende orders; 
 • Je onderhandelt met leveranciers over prijzen en evalueren van levertijden, kwaliteit en serviceniveau;
 • Je bewaakt de budgetten;
 • Je monitort de verbetermogelijkheden op het inkoopproces en beschikbaarheid materialen.

Dit ben jij:

 • Je werkt accuraat, secuur en je bent een teamplayer;
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en neemt initiatief;
 • Je hebt relevante werkervaring in een bouwkundige omgeving;
 • Je bent in het bezit van een relevante opleiding, minimaal MBO niveau 4;
 • Je kunt overweg met de Office programma’s en kennis van Exact/ inkoopprogramma’s is een pré;
 • Je gaat materiaalbewust en milieubewust met materialen om.

Wij bieden jou:

 • Een zelfstandige, dynamische functie, met salaris conform cao Metaal en Techniek – Technische installatietechniek;
 • Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Metaal & Techniek en reiskostenvergoeding;
 • Een parttime of fulltime dienstverband voor 32 tot 38 uur, afhankelijk van jouw voorkeur;
 • 200 uur vakantieverlof bij een volledige werkweek van 38 uur;
 • Mogelijkheden tot groei op diverse onderdelen/ gebieden;
 • Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je vakgebied;
 • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar, met zicht op een vast dienstverband;
 • Je werkplek is op ons kantoor in Panningen. Periodiek ben je werkzaam op onze locatie in Rotterdam;
 • Werken binnen een gezonde en groeiende onderneming, gericht op maatschappelijke impact;
 • Fijne collega’s om mee samen te werken en van te leren.

Zorgen wij straks samen voor waardevolle huisvesting waar bewoners zich thuis kunnen voelen?

Wordt ons centrale punt en stuur jouw motivatie en werkervaring voor 1 oktober a.s. naar personeelszaken@rendiz.nl t.a.v. Nancy Verhoef of bel 077-382 3850 en kies voor C3 Living.

C3 Living is een ambitieus bedrijf dat duurzame prefab oplossingen produceert en ontwikkelt, hiermee creëren we kansen, voor de bewoners maar ook voor onze mensen. Daarom zijn we in de kern best bijzonder. We realiseren vooral prefab woningen en prefab badkamers in Panningen en Rotterdam. Onze woningen worden op locatie geplaatst in verschillende vormen en zijn flexibel inzetbaar. C3 Living is een onderneming met een sociaal hart en zeer betrokken in het sociale domein. Binnen C3 Living werken we los van de onze professionele vakmensen ook met mensen met een inhaalslag op de arbeidsmarkt, denk hierbij aan jongeren, statushouders en zij-instromers. Voor onze productielocatie in Rotterdam zoeken we een: 

Werkvoorbereider bouw

Als werkvoorbereider ben jij volop bezig met de technische en organisatorische voorbereiding van projecten. Je speelt een cruciale rol binnen het bouwproces. Je bepaalt vanaf het voortraject tot en met de oplevering wat er moet gebeuren en schakelt dan ook elke dag tussen collega’s op kantoor en op de bouwplaats, maar ook met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers. Helder en duidelijk kunnen communiceren is daarom een must. Tijdens de realisatiefase van een project werk je nauw samen met de projectleider en de uitvoerder. Een afwisselende en boeiende functie waarvoor je sterk in je schoenen moet staan.

Wij vragen: 

 • Je bent ambassadeur van C3 Living en je hebt oog voor maatschappelijke impact;
 • Relevante werkervaring in een bouwkundige omgeving (bij voorkeur modulaire bouw);
 • Een relevantie afgeronde opleiding, minimaal MBO niveau 4;
 • Je werkt accuraat, secuur en je bent een teamplayer;
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je kunt bij voorkeur overweg met Autocad en of Revit en Office programma’s en kennis van Exact is een pré;
 • Je zorgt voor de juiste werktekeningen op het juiste moment op basis van de input van de verkoopafdeling of de opdrachtgever;
 • Je draagt samen met inkoop zorg voor de inkoop en bestellingen van de gewenste materialen; 
 • Je plant de benodigde werkzaamheden in aan de hand van een werkplanning;
 • Je bewaakt het budget;
 • Je calculeert meer- en minderwerk;
 • Je bent stressbestendig en kan initiatief nemen;
 • Je gaat materiaalbewust en milieubewust met materialen om. 

Wij bieden: 

 • Een zelfstandige, mooie en dynamische functie binnen CAO technisch installatiebedrijf; 
 • Het betreft een functie van 38 uur in de week;
 • Je werkt binnen een gezonde en groeiende onderneming met een bijzonder werkklimaat; 
 • Mogelijkheden tot groei op diverse onderdelen/gebieden;
 • Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je vakgebied; 
 • Een pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden passende bij je functie; 
 • Een organisatie met een commercieel en maatschappelijk doel. 

Ben je enthousiast geworden over bovenstaande vacature? Stuur dan een korte motivatie inclusief je werkervaring voor 1 oktober a.s. naar personeelszaken@rendiz.nl of bel 077-382 3850 en ga voor C3 Living. 

Op woensdag 31 mei werden tijdens een officieel moment met genodigden, modulaire woningen geplaatst aan de Sporthoeklaan in Bergschenhoek. Dit initiatief, een samenwerking tussen de gemeente Lansingerland, woningcorporatie 3B Wonen en C3 Living, heeft als doel om 132 flexwoningen beschikbaar te stellen voor 150 Oekraïense vluchtelingen en 78 inwoners die met spoed op zoek zijn naar een woning. Eind juni zullen de eerste bewoners hun intrek nemen in deze woningen. Dit project is onderdeel van een groter initiatief genaamd Langdurige Opvang Oekraïners (LOO).

Eerste flexwoningen LOO1 Nieuwsbericht 768x404

Foto van fotografe Ariane Kok
Hanneke van Vliet Vlieland, directeur-bestuurder van 3B Wonen (links) en burgemeester Pieter van de Stadt voor enkele modulaire woningen op de locatie Sporthoeklaan in Bergschenhoek.

Tijdens het officiële moment werd, onder toeziend oog van alle samenwerkingspartners, een moduliare woning geplaatst door bouwbedrijf Dura Vermeer. Burgemeester Pieter van de Stadt en Hanneke Vliet Vlieland, directeur-bestuurder van 3B Wonen, waren aanwezig om te assisteren. Dit symboliseerde het bereiken van deze belangrijke mijlpaal. Momenteel is ongeveer de helft van de woningen op de locatie geplaatst, deze woningen zullen op korte termijn gereed zijn voor bewoning.

 

De combinatie van woningen voor langdurige opvang van Oekraïners en spoedzoekers vervult een langgekoesterde wens van het gemeentebestuur van Lansingerland. De woningen zijn eigendom van 3B Wonen, die tevens het beheer en de verhuur op zich neemt.

 

Trots op behaalde resultaat

Betrokken partijen zijn trots op het behaalde resultaat. Burgemeester Pieter van de Stadt: “Dit project is onder veel tijdsdruk tot stand is gekomen. Normaal heeft woningbouw een doorlooptijd van meerdere jaren. Dit project hebben we het met elkaar in ruim een jaar gerealiseerd. Veel dank aan 3B Wonen, producent C3 Living en de bouwbedrijven Dura Vermeer en Dijkshoorn Infra BV maar ook aan andere samenwerkingspartners die een bijdrage hebben geleverd! Heel fijn dat we hier eind juni de eerste bewoners welkom kunnen heten. Voor hen, de Oekraïense vluchtelingen en de spoedzoekers, doen we dit.” Ook Hanneke Vliet Vlieland, directeur-bestuurder van 3B Wonen, is trots: “Het is een bijzonder project om met elkaar aan te werken. De druk was hoog maar door ieders inzet is het ons gelukt! We helpen niet alleen 150 Oekraïners aan een eigen plek maar we bieden ook 78 nieuwe huurders, die anders geen kans hadden gemaakt op een woning, een thuis. Dat is in deze krappe woningmarkt echt uitzonderlijk!”

 

Planning

De oplevering van de woningen zal gefaseerd plaatsvinden. Momenteel zijn de eerste woonblokken met modulaire woningen geplaatst, die vervolgens verder zullen worden afgewerkt. In totaal worden er zes woonblokken gebouwd. Voor de Oekraïense bewoners zullen de woningen ook worden ingericht. Eind juni zullen de eerste bewoners worden verwelkomd. Naar verwachting zullen alle 132 flexwoningen begin augustus bewoond zijn. Het proces van toewijzing aan zowel de Oekraïense bewoners als de spoedzoekers verloopt zorgvuldig, waarbij de beschikbare woningen worden afgestemd op een persoon of gezin dat goed past bij dit type woning en de omgeving. Op deze manier krijgen de bewoners weer een veilige plek voor zichzelf. 

Bent u op zoek naar een modulaire (mantelzorg)woning? C3 Living heeft diverse woonoplossingen waarin uw ouder, kind of andere naaste comfortabel kan wonen. Mogelijk zelfs in uw eigen tuin. Voor de plaatsing van een mantelzorgwoning verleent de gemeente meestal een tijdelijke vergunning, in sommige gevallen kan de woning zelfs vergunningsvrij worden geplaatst. Volgens de wet dient een mantelzorgwoning als tijdelijke oplossing, aan het einde van de mantelzorgperiode moet de woning worden ontmanteld, al dan niet worden verplaatst.

Wij kunnen u indien gewenst volledig ontzorgen van vergunningaanvraag, eventuele aanpassingen tot transport en plaatsing. Wanneer een oplossing niet meer nodig is kan C3 Living tevens het verplaatsen of verwijderen van modulaire woningen organiseren, dat geldt ook voor oplossingen die niet door ons zijn geplaatst.

We denken graag met u mee bij het vinden van de beste oplossing voor uw situatie.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Nieuws

Cookies
Wij gebruiken cookies op onze web site. Sommigen zijn essentieel voor het correct functioneren van de site, terwijl anderen ons helpen om de site en gebruikerservaring te verbeteren (tracking cookies). U kan zelf kiezen of u deze cookies wil toestaan of niet. Let op dat als u onze cookies weigert mogelijk niet alle functies van de site beschikbaar zijn.